Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
226
Cevap
10625
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: İşletmeciler Bakım Çalışması Yapıyor mu ? (SS'li) (12. sayfa)
M
2 hafta
Yarbay

Sokaktan geçen drop kablo diğer kablolara cırtla tutturularak getirilmiş ve bina girişinde böyle havada soketle ek yapılmış :D

< Resime gitmek için tıklayın >



M
4 gün
Yarbay

L
4 gün
Yarbay

Ne güzel işte; herşey şeffaf. Gizli, kapalı iş yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
P
4 gün
Yarbay

Küçük sanayi sitesinde saha dolabı kapağı komple yok, yağmura göre internet dalgalanıyor, kimsenin kapak takalım dediği de yok. Arkadaşımın çalıştığı firmanın neti de oraya bağlı, o söyledi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
M
4 gün
Yarbay

Telekom'un sahayı her zaman gezip de gereken onarımları yapmasını boşuna beklemeyelim. Farkına vardığınızda siz bir yolunu bulup ihbar yapacaksınız.

Sitenin yakınlarında bir Tip-5 var. Önünde de bir rögar ve kapağı var (kabloların içinden geçtiği). Bu kapağı muhtemelen çalmışlar. MH kanalıyla (ama Tip-5'in üzerinde yazılı kabin numarasını da belirterek) ihbarda bulundum, 2-3 günde gelip yeni kapak taktılar.

Aynı saha dolabı (daha VDSL dönemindeyiz...): bundan 9-10 yıl evvelinde bir pazar sabahı evde internet + sabit telefon hepsi toptan gitti. Belli ki sıkıntı saha dolabından kaynaklanmakta. Pazartesi sabahı horozlar öterken hizmet alınan santrala dayandım, derdimi anlattım. Henmen baktılar: "Aaaa, saha dolabında enerji yok!" dediler (yani dolaba gelen şehir şebekesi 220 Vac yok; dolaptaki yedekleme bataryaları da tükenmiş...). Canları sıkıldı, "şimdi Elektrik İdaresini arayacağız, artık bir günde mi, 5 günde mi arızayı giderirler; biz orasını bilemeyiz!!!" dediler. Baktım durum belirsiz, bu sefer Elektrik İdaresine dayandım -- patırtı gürültü 12 saat içinde hallettiler!

Kurt'a sormuşlar: "ensen neden kalındır?" diye. Cevabı: "kendi işimi kendim görürüm!" olmuş. O hesap!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
4 gün
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >
benim ince drop kablosuna kalın telekom kablosunu bağlamışlar kablo 2 metre aşağıya sarkık şikayet ettim vinç geldi hiç birşey yapmadan geri gitti 3 ayda 5-10 kere şikayet ettim gelen cevap

quote:

Talebiniz doğrultusunda yapılan kontrollerde konu hakkında ekiplerimize bilgi iletilmiş olup söz konusu kabloya ait herhangi bir sorun bulunmadığı tespit edilmiştir. 



X
3 gün
Yarbay
Konu Sahibi

Sevgili hocam;

Şu kısayoldan da başvurularını yapabilirsin. Dediğin gibi bizlerin de kimi zamanlar elimizi taşın altına koymamızda fayda var.


https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet




Bu mesajda bahsedilenler: @mafaky
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.