Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 kayıtlı üye, 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
20986
Cevap
1553773
Tıklama
173
Öne Çıkarma
Cevap: Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1050. sayfa)
G
3 gün
Yarbay

bu oluımsuz haberleri yapanları anlayamıyorum. ZAM GELECEK TABİ Kİ . ZAM NEDİR Kİ.

devletimiz, padişahlarımız, kurumlarımız, bakanımız, bürokratlarımız, emekli yüzyılında kıçlarından ter akıncaya kadar çalışıyor bize kıyak sunuyor birde nankör emekli beğenmiyor. rakamlara takılmayın yahu. indirim var ya ona bakın. saldır emekli indirim var, kıyak var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2024’ü “emekliler yılı” ilan etmesinin ardından bu sene hükümetin emeklilere sunacağı avantajlar belli oldu.
https://www.ptt.gov.tr/emekli-vatandaslarimiza-yonelik-kargokurye-indirim-kampanyasi


< Resime gitmek için tıklayın >



G
3 gün
Yarbay

G
3 gün
Yarbay

EMEKLİ MAAŞINI KISKANANLARDA VAR.
BETERİNDE BETERİ


< Resime gitmek için tıklayın >



G
3 gün
Yarbay

KONU SAHİPSİZ KALMIŞ.

2 aydır sesi çıkmıyor. Öldü falan mı ? haberi olan var mı? gerçi kötü haber tez yayılır.



< Resime gitmek için tıklayın >



G
13 sa.
Teğmen

beyler 30 nisanda emeklilik talep dilekce verdim. henuz tahsis no yok ortada . kurban bayram ikramiye de hesaba katılacak mı bunlar galiba bi 90 gun bekletecekler beni.



G
13 sa.
Yarbay

Emekli ve kamu işçilerinin ikramiye ödeme takvimi netleşti
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala emekli ve kamu işçileri ikramiye ödeme takvimi araştırıyor. Emekli ve kamu işçilerine ek ödeme tarihleri belirlendi. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kamu işçilerine ikramiye ne zaman ödenecek?


Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekliler ve kamu işçileri bayram ikramiyelerini heyecanla bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran 2024 tarihleri arasında yatırılacağını açıklamıştı. Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri yarın ödenecek. Dün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla kamu işçilerinin ikramiye ödeme tarihleri netleşti.
1
|
7

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?


Emeklilerin 4A, 4B ve 4C durumlarına göre ikramiyeler farklı günlerde yatırılacak.
4C (Emekli Sandığı) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 10 Haziran 2024 tarihinde;
4B (Bağ-Kur) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 11 Haziran 2024 tarihinde;
4A (SSK) kapsamında gelir/aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyeleri 12-13-14 Haziran 2024 tarihlerinde ödenecek.
2
|
7

Yılda 2 kez ödenen emekli bayram ikramiyeleri yüzde 50 zam yapılarak 3 bin liraya yükseltilmişti.
3
|
7

Kamu işçilerine ikramiye ödemeleri ne zaman?


Kamu işçilerine yılın ikinci yarısında verilecek olan ikramiyenin (tediye) de ödeme tarihleri dün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla belli oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2024 yılında verilecek olan ilave tediyenin birinci yarısı 14 Haziran tarihinde ödenecek. Ödemenin ikinci yarısı ise 13 Aralık tarihinde yapılacak ve işçiler tediye ödemelerini iki taksit halinde almış olacak.
4
|
7

Kamu işçilerine ne kadar ikramiye verilecek?


Kamu işçisine ödenecek tediye maaşa göre farklılık gösterecek.
İlave tediyeye esas olan aylık kazançların hesabında, fazla mesai, evlilik, çocuk zamları veya primleri, ayni yardımlar, hafta ve genel tatil ücretleri dikkate alınmayacak. Alınan ücretin 30 güne bölünmesi sonrasında çıkan tutarın 13 ile çarpılması yaklaşık ödeme tutarını verecektir. Vergi indirimleri dahil en düşük kamu ikramiyesi 8 bin lira civarında olacak
5
|
7

Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 


Memur maaşları, normal şartlarda her ayın 15'inde hesaplara yatırılıyor. Fakat ayın 15'inin cumartesi gününe denk gelmesi ve bayram arefesi olması nedeniyle memur maaşlarının 10-14 haziran haftasında yatırılması bekleniyor.
6
|
7

Emekli maaşları her ayın 17’si ile 26’sı arasında hesaba yatırılmaktadır. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nda emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemeleri birlikte yatmıştı.



B
2 sa.
Teğmen

Ing bank otomatik fatura talimatı değişikliğinde problem oluyormu beş faturaya talimat verip beşbin tl aldım ama bir faturada değişiklik yapmam lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.