Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 kayıtlı üye, 17 misafir, 3 mobil kullanıcı
351086
Cevap
21476114
Tıklama
572
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17555. sayfa)
T
6 sa.
Yarbay

Xbox son 2 3 sunumdur bu işi çözdü. "Allahını seven üzerimize oyun atsın" modunda gerçekleşiyor sunumları. Yapması gerekeni yapıyor. Sadece oyun gösteriyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @JourneyToTheWest
K
5 sa.
Yarbay

Dünkü Etkinliği arkadaşlarla izlerken bayağı keyifliydi. Oyunların çıkış tarihlerinden çok "Game Pass ile çıktığı gün oynayın" yazmaları bizim için daha bir önemliydi

Etkinliğin bana göre yıldızı COD 6, Etkinlik başlarken sanki COD 6'yı bekliyormuşuz gibi hissettim. Fragman da zaten bayağı iyiydi. Steamde bölgesel fiyatlandırmaya gitmemişler, Battle.net'de 300-500 arası bir fiyat farkı var. (Battlenet daha ucuz)

DOOM The Dark Ages izlerken Metal Hellsinger ve Painkiller oynarken yaşadığım o heyecanı hissettim. Müzikler ve Grafikler konusunda çok iyi gelişme sağlamışlar, Doom loresine hakim olmadığım için nasıl bir hikaye çıkaracaklar merak ediyorum.

South of Midnight bana biraz Banisher'ı hissettirdi. Farklı bir Grafik tasarımıyla işler yapılması riskli bir iş olduğu için bu oyunda büyük ihtimalle sorunlar yaşayacak gibi gözüküyor. Çıktığı gün GP'de zaten almayı düşünmüyorum.


Fable yine ilk gösterildiği gibi yani bu oyunu gördüğümde "Woke" kültürüne tepki mi yoksa etki mi edecek onu çok merak ediyorum Ana karakteri bu trailer'da daha çok sevmeye başladım.

Perfect Dark gösterilen trailer çok iyiydi. Sanki Deux Ex, Assasins Creed, Thief ve Watch dogs birleşimi gibi bir şey olmuş, etkinlikte gösterilen oyunların arasında ilk 5 liste yapsam, 3.'ye koyarım.


Diablo® IV: Vessel of Hatred™ Diablo serisine 3. oyun ile giriş yapmıştım. 1. ve 2. oyunu malesef 3. oyun kadar oynamadım. Bu oyunu gördüğümde %90 yeni bir sınıfın geleceğini tahmin edebiliyordum ama gelecek olan sınıfında yeni olması. (diğer serilerde görmediğimiz geliyor. Ben ilk ek pakette monk gelir diyordum)

Fiyat konusunda eleştiren arkadaşlar olmuş, Oyunu steam üzerinden almadıysanız battle.net fiyatı bana göre uygun. Ultimate sürümünde kozmetik dışında 3000 Diamond ve BP veriyor. Bunları toplasanız zaten ₺ tutarında 800-900₺ geliyor.


Listeyi daha da uzatmak istemiyorum. Fakat FragPunk hakkında konuşmazsam da olmaz. 1 Ay içerisinde neredeyse 3 tane yeni 5v5 oyun gördük bana göre bu oyunların arasında en yenilikçi oyun FragPunk olmuş, Marvel Rivals'taki takım sinerjisi gibi bu oyunda kart sistemi hoşuma gitti. 5v5 FPS sevmeyen ben bile bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum.


Ayrıca etkinlik için şu sayfayı da atayım. Detaylı göz atmak isteyen arkadaşlar varsa bakabilirler;

https://www.xbox.com/tr-TR/events/xbox-games-showcase




_____________________________

Eski kullanıcı adı: Ooohhh!!!


S
3 sa.
Yarbay

Y
3 sa.
Binbaşı

Bu geliştirici, iyi hikaye anlatımı ile biliniyor.
Vampyr da bu ekibindi. Ben çok severek ve beğenerek oynamıştım, her ne kadar oyunun sonunu göremesem de. Verdiğimiz her bir kararın, yaptığımız her bir eylemin ağırlığı ve dünyaya etkisi vardı. Ana ve tan hikayeler de oldukça iyiydi.
Zamanında epic ücretsiz dağıtmış idi. Mutlaka kütüphanenizde vardır.

Kendi adıma 300-400₺ bandına gördüğümde alacağım Banishers'ı.
Yanlışım yoksa demosu da vardı steam'de. Demoyu deneyebilirsiniz almadan önce.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 10 Haziran 2024; 11:1:41 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @josrdr
Z
3 sa.
Binbaşı

Çok teşekkürler.
Steamdbden baktım da steamde indirimde daha ucuza denk geliyor steam indirimlerini bekleyeceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @The Shogun
J
2 sa.
Yarbay

Tşkler

İstek listesine ekledim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Yanfo
B
13 dk.
Binbaşı

Bu seriyi hiç duymamıştım, RTCW'ye benziyor diye aldım. Epic'de de yaklaşık aynı fiyat:

NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company ... $0.57 USD (Teklifin geçerlilik süresi: 12 Haziran)

https://store.steampowered.com/sub/7342
Epic: ₺8,10 + ₺11,25 (İndirim 13.06.2024 saat 18:00'da bitiyor.)
https://store.epicgames.com/tr/p/necrovision-657441
https://store.epicgames.com/tr/p/necrovision-lost-company-6896c2



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.