Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
42709
Cevap
2888463
Tıklama
190
Öne Çıkarma
Cevap: Aliexpress Ana Konu • (2136. sayfa)
D
7 gün
Binbaşı

CNG çin içindeki kendi takip numaraları hocam,alibabanın yani aliexpresin deposuna ulaşınca türkiyeye geleceğini görünce otomatik ptt sisteminden numara yapıştırıyorlar pakete 2 ile başlayan numarayı türkiyeye geldikten sonra pttnin siteden takip edebilirsiniz hocam,eğer 2 numarasına çevirildiyse depodadır maks 4-5 güne türkiyeye gelmiş olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @osos11
D
7 gün
Binbaşı

hayır hocam ek vergi ödemeyeceksiniz normal trendyol,n11 vb sitelerden sipariş etmişsiniz gibi direk size gelicek kargonuz ekstra ücret tahsil edilmeyecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @osos11
T
7 gün
Binbaşı

CNG ile başlayanlar sahte değil,satıcı ürünü vermeden önce sistemden ön bilgi giriyor,sistem önce cng ile başlayan numarayı veriyor ardından paket taşıyıcıya ulaşınca 2 ile başlayan normal takip no ile güncelleniyor.

sahte olanlar AM ile başlayanlar




Bu mesajda bahsedilenler: @SORGUMEMURU
K
6 gün
Binbaşı

Merhabalar bu yurtdışı alışverişi hakkında çok bilgim olmadığı için burdan birkaç soru sormak istiyorum.

Alınacak ürün telefon kılıfı (İphone 13-15 için)

1) Bu sınırlı gönderim durumu tam olarak nedir ? İphone 13 ve 15 için telefon kılıfları alıcam farklı satıcılardan yada bir mağazadan bunların toplamı 5 adeti geçmemesi mi lazım ? Yada 5 tane kendi adıma 5 tane kardeşim adına alabilir miyim ?

2) Kapıda ekstra ücret ödeme konusunu da tam anlayamadım. Ürünü satın alırken bütün vergileri ödemiyor muyuz? Kapıda kargo firması bizden ğcret talebinde mi bulunuyor?

3) Gümrük işlemleri için herhangi bir alt limit var mı yada üst limit?

Şimdiden teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 gün
Onbaşı

Arkadaşlar Euro ödemek mi?Dolar ödemek mi?Yoksa TL ödemekmi daha avantajlı.Bir ürün alıcam TL olarak 1100 TL,Dolar olarak karşılığı ise 850 TL tutuyor.Ters bir şey yaşamak istemiyorum.Bilgisi olan varmı acaba?


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
5 gün
Binbaşı

Dolar olarak al, yoksa TL olarak çok daha fazla kazıklıyor..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @serkanbeyaz418
C
5 gün
Yarbay

Önce extreni dövize çevir yani usd olarak alacaksın ödemeyi usd yapacaksın, banka makası açık o yüzden ali yüksek çekiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @serkanbeyaz418
D
5 gün
Yarbay

Dolar almak daha mantıklı tabii gündüz sipariş verin. 5 den sonra olunca makas açılıyor. 2 gün önce sipariş verdim. 60 dolarlık bir üründü vergi dahil ve iş bankası 32.83 den işlem yapmış. Tl olarak bakınca aralarında 130-140 tl civarı fark vardı. Yalnız 1100-850 fark da pek mantıklı değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 5 Haziran 2024; 12:49:6 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @serkanbeyaz418
Z
4 gün
Binbaşı

115 dolarlık bilgisayar alacağım, vergiyi Aliexpress'te ödeyeceğim, kargosu ücretsiz, Aliexpress standart gönderimle yollanacakmış hangi firmayla yolluyorlar bilen var mı? İmza alarak mı teslim ediyorlar? Bulunduğum yerde normalde kargoları kapıma bırakıp gidiyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 6 Haziran 2024; 0:33:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 gün
Binbaşı

2 ile başlayan 13 haneli bir takip numarası verilecek ve zaten AliExpress Sitesi üzerinden de takip edebileceksin, Türkiye'ye girince de PTT'den de takip edebileceksin ve PTT dağıtacak..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @zortak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.