Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
664
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK TR GARANTİLİ EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
Kondisyon : #Kullanılmış
C
3 hafta
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 SATILIK TR GARANTİLİ EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB
< Resime gitmek için tıklayın >


28.11.2023 tarihinde Amazon.com.tr üzerinden Amazon satıcısından satın alınmıştır. Günlük işlemler ve haftalık ortalama 10-12 saat oyun oynanmak için kullanılmıştır. Render ve mining gibi karta yük bindirecek işlemler yapılmamıştır. Overclock yapılmamış, kendi saat hızlarında kullanılmıştır. Geniş, her bölümünden hava almaya müsait bir kasa içinde kullanıldı ve işlemci için sıvı soğutma kullandığımdan genelde serin bir ortamda muhafaza edildi. Kasa masaüstünde durduğundan dolayı ve düzenli olarak temizliğini yaptığımdan tozsuz bir şekilde çalıştı. Oynadığım oyunlarda da vsync açık kullandığım için zorlama yaşamadı.

Kartın herhangi bir teknik ve kozmetik sorunu bulunmuyor. TR garantilidir ve garantisi devam etmektedir. Orijinal kutusu ve içeriği ile birlikte teslim edilecektir. Faturası bulunmaktadır. Ankara içi elden, dışı ise ödeme yapıldıktan sonra kargolanabilir. Kargo ücreti alıcıya aittir. Takas düşünmüyorum. Fiyat sondur.

Kartın linki:

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HGS1SXH/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1
Fiyat: 34.000TL


Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 34000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.