Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
160
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: 'Biz saraydan talimat almıyoruz'
N
4 hafta
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
TBMM'de, muhalefet partilerinin önergelerinin, AK Partili vekiller tarafından reddedilmesiyle ilgili ilginç bir polemik yaşandı. DEM Partili Ali Bozan, "Sürekli ret oyu kullanmanızdan kaynaklı, bence AKP grubunun adının 'redgiller' olması lazım. Bir yandan vekillik yapmaya çalışıyorsunuz bir yandan da kendi iradeniz yok." dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ise, Bozan'a cevaben "Biz saraydan talimat alan, özgür iradesi sınırlı vekiller değiliz." açıklamasında bulundu

-TBMM Genel Kurulunda CHP, DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisinin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi. Genel Kurul'da, grup başkanvekilleri yerlerinden söz alarak değerlendirmelerde bulundu.


< Resime gitmek için tıklayın >


"BİR YANDAN VEKİLLİK YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ BİR YANDAN DA KENDİ İRADENİZ YOK"

DEM Parti Milletvekili Bozan, eski AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun pişmanlık ifadelerine atıfta bulunarak, "AKP milletvekillerinin mevcut performanslarına baktıkça bir yıllık süre içerisinde pişman olmuşlar ki Genel Kurul çalışmalarına katılmıyorlar. Genel Kurul'da muhalefetin verdiği önergeleri dinleme gereği bile duymuyorlar. Bir yandan vekillik yapmaya çalışıyorsunuz bir yandan da kendi iradeniz yok." şeklinde konuştu.

"BUGÜNDEN SONRA ADINIZ 'REDGİLLER' OLMALI"

Bir seneden bu yana, 85 milyon yurttaşın yararına birçok konunun burada gündeme geldiğini söyleyen Bozan, "Bunların tamamına bazen 3 kişi bazen 5 kişi bazen 10 kişi dinleyerek ret oyu kullandınız. Sürekli ret oyu kullanmanızdan kaynaklı, bence AKP grubunun adının bugünden sonra 'redgiller' olması lazım." ifadelerini kullandı.


< Resime gitmek için tıklayın >
"SARAYDAN TALİMAT ALAN, ÖZGÜR İRADESİ SINIRLI VEKİLLER DEĞİLİZ"

DEM Partili Bozan'ın ifadelerine tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, "İradesini terör örgütlerine teslim edenler burada AK Parti Grubu'na irade üzerinden bir eleştiri getiremez. Biz saraydan talimat alan, özgür iradesi sınırlı vekiller değiliz." yanıtını verdi.

Haberler.com



_
4 hafta
Çavuş

Tiyatro izlemek için para vermeye gerek yok bence.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

U
4 hafta
Teğmen

Metal yorgunluğu görüyorum.
Reisim reçetesini yazar 2 haftaya hiç bir şeyi kalmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 hafta
Yarbay

E
4 hafta
Yarbay

Sende bunu yedin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.