Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 10 misafir, 1 mobil kullanıcı
36027
Cevap
1829654
Tıklama
112
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! (1861. sayfa)
A
2 sa.
Teğmen

Simdi böyle yapınca kilit ekranında mesajı kimin yazdığı ve mesajın içeriği hepsi gösteriliyor. Ben iphonedaki gibi mesaj kimden gelmis olan onu gösterecek sadece mesaj içeriği gizli olacak. Onu yapmak istedim. Ya tam gizliyor ya da tam ikisinide gösteriyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @turbo610
I
2 sa.
Yüzbaşı

Smart Tutor'dan bağlandılar telefona bakarken konuşurken 38,4'e çıktı derece. Soruyorum normal mi, diyor bir sıfırlama işlemi yapıcam düzelmezse servise götürün. :D

Diyor işte işlemcisi yüksek, ram yüksek ondan işlemler hızlı olduğu için böyle oluyor vs. vs. dedim hemşerim navigasyonda telefon mu ısınır ne işlemcisinden bahsediyorsun bi şey demiyor.

Bir de batarya durumu %99 görünüyor diyor, daha 2 haftada %1 düşmesi normal mi? Soruyor kullanıma göre değişiyor, şarjda oynuyor musunuz falan diyor? Dedim yok %10 15'e düşünce takıyorum 95 100 civarı çıkarıyorum. Şarjdayken telefonla takıldığım da yok.

Birkaç gün içinde düzeldi düzeldi, yine 45 46 dereceler olmaya devam ederse iade edip iphone'dan devam edicem büyük ihtimal. Yardımcı olanlara ve olmak isteyenlere teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 4 Haziran 2024; 13:10:35 >


Bu mesajda bahsedilenler: @receep 32
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.