Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 3 misafir
7840
Cevap
573843
Tıklama
71
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 F/P Otel Fırsatları (402. sayfa)
N
11 sa.
Teğmen

Sanırım içlerinde en iyisi can garden resort.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaptan _27
F
11 sa.
Yarbay

Labranda Ephesus'ta bende konakladım ve asla tavsiye etmem. Asansörü bela. Restaurantta sinekleri bela. Denizi desen full deniz kestanesi vs. Kumsalı yok.

Bir daha asla tercih etmem.



E
9 sa.
Binbaşı

Hocam dun bitirdik tatilimizi. Bir degerlendirme yapmak sart oldu.

Oncelikle konaklamamizi direk tesisten aldik. Zaten bildigim kadariyla operatorler satis yapmiyor. Ancak kucuk bir detay var 2. Cocuk ucretli konaklayabiliyor. Biz cumartesi ve pazar 2 gece icin 9800 tl odedik sistemde 7200 gozukuyordu. Dolayisiyla fiyatlari tesisten almanizi tavsiye ediyorum. Cocuklarinizin yaslarini bilmemekle birlikte 4 kisilik Cingene Arabalarini tavsiye ediyorum size.

Ulasim konusuyla baslayacak olursak Marmaris Datca yolundan ayrilan iki yol ile ulasabiliyorsunuz tesise. Tercihimizi Datca tarafina yakin yoldan yana kullandik daha fazla deniz manzarasi oldugu icin. Ana yoldan ayrilinca yaklasik yarim saatlik bir mesafe katediyorsunuz. Bu yolun 3te2si asfalt geri kalan kisim ise toprak. Yolu kotu olarak adlandirilan kisim burasi. Burada da 2 3 noktada gecis zorlu. Ancak arabaniz alti alcak olmayan bir sedan ise rahat rahat gidersiniz.

Tesis cam ormanlarinin icinde ve bircok agacin arasinda konuslanmis durumda. Butun gun kus civiltilari esliginde ruhunuzu dinlendirip cocuklarinizla vakit gecirebiliyorsunuz. Ruhani olarak en dinlendigim tatil oldu diyebilirim. Tesisin plaji birazcik disarida konumlanmis. Bu plaja ulasiminizi kanoyla, aracinizla veya yuruyerek gerceklestirebilirsiniz. Bizik ufaklik cok kucuk oldugu icin deneyimleyemedik ama kanoyla plaja ulasimi denemenizi oneririm. Plajda sezlonglar ve bir gorevli bulunuyor. Bu gorevli sezlonglarinizi ayarliyor ve isteginiz dogrultusunda soguk iceceklerinizi servis ediyor. Tesis yarim pansiyon hizmet verdigi icin burada alinacak icecekler ucretli. Denize giris kisminda kucuk taslar var sonrasi ise kum. Denizi hizli derinlesiyor ve ince uzun bir koyda yer aldigi icin genelde oldukca sakin. Keyifli bir deneyim yasatiyor.

Tesise giriste hemen resepsiyonda karsilaniyorsunuz. Size reyhan serbeti ikram ediyorlar. Oldukca lezzetli. Giris yaptiktan sonra aracinizi hemen tas eviniz/karavaniniz/cingene arabaniz onune park edebiliyorsunuz. Her yapinin girisinde 4 kisilik masa ve hamak standart olarak bulunuyor. Dogayla icice oldugunuz icin yapraklar ucusabiliyor. Bu kadar doganin icinde yer almasina ragmen konaklama alanlari oldukca temiz. Istekleriniz surekli yerine getirilmeye calisiliyor.

Tesisin orta kisminda restaurant ve hemen onunde havuz yer aliyor. Havuzda surekli yapraklar, kucuk dal parcalari olabiliyor. Bu havuzu kirli gibi gosterse de biz cok dert etmedik.

Devami birazdan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Fatihcan85
Y
7 sa.
Onbaşı

Hocam deniz olarak dalgasız ve oldukça sığ olan çocuklar için uygun otel tavsiyeniz var mı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
S
7 sa.
Teğmen

19-22 haziran 3 gece 30-35 bin tl bandında 2 kişi için önereceğiniz oteller var mı arkadaşlar? mümkünse çocuksuz ya da adult alanları olan oteller olabilirse değerlendirmek isterim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

F
6 sa.
Yarbay

Granada okurcalar
Green bay
Mylome luxury
Bodrum park



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yucelcayir1984
Ö
6 sa.
Er

Merhaba Amara Luxury hakkında yorumlarınızı rica edebilir miyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.