Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4901
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yönetim Bilişim Sistemleri Okunur Mu?
S
3 yıl (103 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

İstanbul Bilgi Üniversitesinde ingilizce YBS okunur mu? YBS bölümü mezunları nerelerde, hangi pozisyonlarda iş bulabilir? Bu bölümün mezunları yurtdısında iş bulabilir mi? YBS mezunları ya da bilgisi olanlar cevaplarsa memnun olurum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samurayz -- 5 Nisan 2023; 22:52:21 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl (103 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

up



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl (103 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

teşekkür ederim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kodadiyazilimci
K
3 yıl (29 mesaj)
Er

yaklaşık 5 senedir ybsmezunu instagram hesabında, yaklaşık 3 yıldırda aşağıda linkini bırakacağım sitede 11 yıllık ybs mezunu ve 17 yıllık bilişim sektörü tecrübesi olan biri olarak sayfalarca içerik ile bu bölümü okumak isteyenlere, okuyanlara, mezunlara faydalı olmaya çalıştım. bu sitede aklınızda ki soruyu geçtim aklınıza bile gelmeyecek sorulara yanıt bulabilirsiniz.

ama siteye gitmeyecek olan adaylara kısa özet geçeyim. ybs den mezun olarak yapabileceğiniz çokça meslek var. ama revaçta ve çok sorulan hangi sektörde daha fazla iş imkanı var. Tabi ki bilişim sektörü. her ne kadar diplomasız da olsa bu sektörde iş bulunabilse de diploma ayrıcalık katıyor. Çünkü iş ilanlarına başvurma ön şartı alanında lisans mezunu olmak diye yazılıyor.. alaydan gelip kendini geliştirmiş olan 2 yıllık mezunu olan iş bulamaz mı bulur. Zamanında da bulmuştur. Ama güncel duruma baktığınızda lisans mezuniyeti ön şart. Adaylara sesleniyorum araştırmadan uygulama bölümlerini tercih etmeyin. İş bulma imkanı yüksek olsa da. Kendini geliştirmeyen maalesef iş bulamıyor. Ki sektörde çokca rakibiniz olacak. Diğer yazılarımı okumanızı tavsiye ederim.


https://www.ybsmezunu.com



A
2 yıl (2 mesaj)
Er

YBS teknik bir bölümdür, işe alımlarda okuduğun üniversitenin isminden ziyade ilerlediğin alan ile ilgili teknik bilgin ve yaptığın projeler etkilidir. YBS kendini geliştirecek adam için her yerde okunur. (açıköğretim hariç, işe alımlarda açıköğretim diploması sorun yaratıyor.)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.