Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
5675
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Nikitabs Sigara bıraktırma ilacı deneyimleri (2. sayfa)
E
2 hafta
Er
Konu Sahibi

champix ve qsmok ile bırakmışsınız sizi tekrar başlatan neydi sigaraya?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @beyazid84
B
2 hafta
Yüzbaşı

Alkole başladığınız zaman sigarada bir şekilde başlıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Essentails
P
geçen hafta
Binbaşı

Bugün bende başlıyorum nikitabs a daha önce champix ile 3 sene bırakmıştım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 gün
Er

merhaba arkadaşlar ayın 18i içmemeye başladım bugün 31.05.2024 ve hap çizelgesine nerdeyse hiç uymadım bazı günler 1 bazı zaman 2 hap attım dün hiç atmadım bugün 1tane attım ama ilk 1 ay çok önemli sabredip yenecez inş. yanımdanda hapı hiç ayırmıyorum çok aşırı kafama vuracak olursa atarım diye öyle hiç olmadı şükür yanlız nezaman hapı atsam midem acayip ekşime yanma oluyor onun harici yan etkileri olmuyor artık



T
5 gün
Er

Bu gün sigara bırakma günümdeydim fakat ben ilaca başladığım gün 1 adet sigara içtim o da merakımdan bakalım diğer ilaçlarda yorum yapan insanlar oldu mide bulandırıyor vb. gibi onu denemek amaçlı içmiştim, hafif saman gibi geldi ama başka sigara kullanmıştım kendi sigaram değildi ondan olabilir. 2. günden itibaren sigarayı bıraktım normalde 5. gün de bırakmam gerekiyordu sigarayı, ilaç bir günde bıraktırıyor diye bir şey yok ben kendi isteğimle bıraktım. 5. güne kadar zorlanmadım desem yeri var sadece tik olmuş PC başına geçiyorum elim sigaraya gidiyor. Tam dışarı adım atıyorum cebimde çakmak var mı diye kontrol ediyorum. Bazen hay arkadaş sigarayı evde unuttum kafasına giriyorum, aksi durumlarda can çekmesi çok kısa kısa oluyor günün başlangıcında öğlene kadar biraz zorlandığım oldu, o da eğer ki hiç bir işim olmayıp evde oturursam oldu. Mecbur sıkılınca insan TV karşısında falan yakıyor diye bunların eksikliğini çektim. Günde kaç paket sigara içiyordun sorusuna cevap olarak ise 2 veya 2 buçuk paket içiyordum, buçuğunu içmek için 3 paket satın alıyordum yani. Yaşım 28 ilaca başlama sebebim de Annem ve Babam kendi başlarına gidip bu işe girişmek istediler fakat sürekli uzatıyorlardı muhabbeti yok sen başla ben de başlayım, ilaç bir tık depresif yapıyormuş müsait olunca başlayalım falan derken 2-3 hafta salladılar, bende bu muhabbete çok sinir olduğumdan zaten bırakmak gibi niyetim vardı bir anda nefret geldi şu illetten. 1. gün 1 dal sigara içtim 2. günden itibaren bıraktım. Onlar da gaza gelip benle beraber bıraktılar. İlaç ne denli etkili derseniz Okul Servisi işiyle uğraşıyorum saat sabah 5 sularında ayakta oluyorum ilaca başlama saatimi 9.30 olarak ayarladım yaklaşık 4 saat hiç ilaç içmeden de durabiliyor musun sorusuna cevap olarak evet duruyorum kendinizi oyaladıktan sonra ilaç yoksunluk belirtilerini çok hissettirmiyor gerçekten atlatılamayacak bir mevzu değil. Kendini kandırmak isteyen en etkili ilaç ile de bırakamaz ama orası bir gerçek, içmek için bahane ürettiğiniz an tekrar başlıyorsunuz, aileniz ile sevdikleriniz ile bir ekip olursanız bu iş çok daha kolay ilerliyor aklınızda bulunsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.