Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
1719
Cevap
86232
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: Honor Magic 6 Pro ANA KONU (88. sayfa)
T
dün
Onbaşı

Bilgim yok hocam cihaza sahip değilim videoya bi bakın sayfadan.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @barisx3
-
dün
Yarbay

Arkadaşlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
dün
Teğmen

cihazim 1 haftalık hayatımda en sakindigim sey telefonumun temiz olmasidir. arka kameranin ana kameranin tam kenarinda kilcak bir cizik oluşmuş inanamadim o kadar koruyup kolladigim halde. kamera korumali kilif şart. demekki kolay çiziliyor.

Bu arada bu ciziği yok etmenin bir yolu Lifehacki varmıdır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
dün
Yüzbaşı

Bende çok titiz kullanırım hocam cihazlarımı. Çok geçmiş olsun. Eğer bu kadar kolay çizik oluşan bir kamera camı varsa ben soğurum cihazdan. 3 gündür fiyat kovalıyorum almak için. Kamera koruyucuları çekimi çok etkiliyor ön camda o kadar iddialı çıkan bir cihazin, arka kamera camının bu kadar kolay kılcal çizik olusabilmesi kabul edilemez bence. Acaba farkında olmadan sert bir cisimle temas etmiş olabilir mi?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kul tigin
C
dün
Yarbay

Fotoğraf atarsanız çözümü olup olmadığına bakabiliriz hocam.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kul tigin
K
14 sa.
Teğmen

daha elimden yanlışlıkla düşmeye vakti bile olmadi hocam hayret ediyorum. yalniz bir masa vb zemine koyarken ters değilde normal koyuyorum. acaba diyeceğim ama kılıf olduğu için tutuyor telefonu koysam bile vallahi sorun yaratmıyor ama canımı sıkıyor böyle şeyler bu kadar kısa zamanda üstelik. dikkatli bakmayinca pek gözükmüyorda.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @developer.84
K
14 sa.
Teğmen

müsait olduğumda atacağım hocam yardimlariniz tavsiyeleriniz olursa hepsine açığım şimdiden teşekkürler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ctrl-alt-delete
S
14 sa.
Er

Arkadaşlar merhaba, cihazı ben de almayı düşünüyorum. neredeyse bütün yorumları okudum. ancak markanın her ne kadar amiral gemisi ürünü olsa da marka liderliği samsung a göre düşük olduğundan kafamı s23u karıştırıyor. bir de video çekimleri özellikle akşam çekimlerini izlediğimde kuşkularım daha da depreşiyor. Kesinlikle bir geliştirme yapılmalı ve honor bu konuda ne kadar iyi niyetli ve proaktif bir marka hiç bir fikrim yok.
İki cihazı da bilen arkadaşlardan rica etsem; siz hangisini tercih ederdiniz?

son olarak telegram grubuna dahil olmak isterim.

Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 sa.
Yüzbaşı

K
13 sa.
Teğmen

hocam merhaba S23U dan geçtim. birşey kaybetmedim üstüne artilarim oldu sadece zoom oalyi s23u da çok iyi onuda her zaman kullanmıyoruz zaten. Sese çok önem veririm dxdomarktaki ses puaninin sonuna kadar hakkini veriyor. s23u varken birde yaninda rog 8 vardi dusun asus liderdir ses konusunda ufak amfi koyar hoparlörlere bass ciksin tok ciksin diye ama rog 8 de onu bile becerememisler. magic 6 pro en hayran olduğum ses konusu iki tarafta neredeyse desibel olarak farksiz ayni kalitede ses veriyor zaten üst ve alt hoparlör çipi ayni model bakmistim. Farklılık olsun diye aldım gerçekten memnun kaldim. su ufak cizilme muhabbeti disinda o benim morelimi bozdu biraz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kul tigin -- 6 Haziran 2024; 14:52:23 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sıradankarbon
S
7 sa.
Er

bilgi için teşekkür ederim hocam, bir kişinin bile yazması fikrimi onaylamaya yetecekken tam tecrübelisinden yorum almak şahane oldu. ses konusu benim de hassasımdır bunu öğrendiğime sevindim. telde 40gb a yakın flac kayıt var. hoparlörden anlaşılmaz demesin kimse iyi bir dinleyici mp3 ile farkını net anlar.
size de geçmiş olsun, benimde anksiyete sebebimdir çok dert yaparım. Naçizane bir öneri olarak çiziğin derinliği kritik etken olsa da turtle wax gibi araba vernikleri kılcal çizikleri almada çok işe yarıyor. ben aksiyon kameramın camında ve dome camında kullanıyorum. yazın kumda çizilen alanlarda kurtarıcı seviyede toparlıyor. eğer camda gözle görülen bir filtre yoksa ki sanıyorum filtreler iç yüzeye uygulanıyor, bu dediğimi deneyebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradankarbon -- 6 Haziran 2024; 22:19:18 >


Bu mesajda bahsedilenler: @kul tigin
D
1 sa.
Yüzbaşı

Bir çılgınlık yapıp dayanamayıp Teknosadan hediyeler ile birlikte alıp aranızdayım arkadaşlar :) Bonus vs 54.300 e geldi.

Saati satar miyim bilmiyorum GT 2 kullanıyorum 4 yıldır oda eskidi belki bunu kullanırım.

1 hafta sonra deneyimlerimi aktarırim.

Fakat ilk gözlemlediğim şey yüz tanıma ıphone dan daha hızlı çalışıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.