Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3246
Cevap
85799
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: NBA Genel Sohbet Konusu (163. sayfa)
A
2 hafta
Yüzbaşı

Indiana kadar şanssız takım azdır. Haliburton'sız son 30 saniyeye kadar önde götürdükleri maçı yine kaybettiler. 4 üçlük isabetiyle yeneceklerdi Boston'ı olmadı. Bu seri çok güzel yerlere giderdi Indiana 2-1 önde olsaydı ama Boston baya dinlenerek gelecek Finale.



Y
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Finalin adı belli oldu, çünkü şimdiye kadar 3-0'dan dönen seri yok.

Ayrıca Doncic şampiyon yaparsa Dallas'ı, bu 2 yıl üst üste bir Avrupalı yıldız önderliğinde bir takımın şampiyon olması demek. Bu da Nba'de bazı şeylerin(kendi içlerinde yıldız yaratma, yetenek havuzu vs.) değişmesinin zamanı gelmiş demektir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 27 Mayıs 2024; 11:27:45 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen hafta
Yüzbaşı

Bence 2018'den sonra yani GSW hanedanlığı bitince Amerika devri kapandı zaten. Giannis, Doncic, Jokic bu üç oyuncu etrafında dönüyor NBA yetmezmiş gibi birde Wembanyama geldi.

En büyük hayal kırıklığım Durant ve Kawhi oldu. Kawhi sakatlıktan dolayı beklentimin altında kaldı ama Durant o yetenekle nasıl GOAT tartışmalarına girecek seviyeye gelemedi anlamadım.

Son kez George-Kawhi ve Lillard-Giannis'i finalde görmek istiyorum gelecek yıl. George ve Lillard çok sevdiğim birlikte büyüdüğüm oyuncular ikiside üst seviyeye hiç çıkamadı. Özellikle Clippers Kawhi sağlıklı olsa bu yıl finale çıkma olasılıkları çok yüksekti yazık oldu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yaratıc1KLAVYE
Y
geçen hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Kobe ya da Lebron'un hırsının 10 da 1'i Durant'de olsaydı, işte o zaman GOAT tartışmalarına girerdi fakat yaradılış diyelim fıtrat diyelim. Adam naif biri kısaca. Diğer saydığın yıldızların da bir yere gelememesi de tam da Avrupalı yıldızların Nba'de neden yükseldiğinin bir göstergesi. Doncic neredeyse her seferinde ağrımadık yerinin olmadığını söylüyor ama o kadar aç ki başarıya o halde oynuyor. Ama afro Amerikalı abilerimiz ufacık bir sıkıntı da sezonu kapatıyor ya da kendini zorlamıyor. Bunun bana göre en büyük nedeni: Aidiyet duygusundan yoksunluk vede para ve şöhrete doymuşluk.




Bu mesajda bahsedilenler: @alprn46
A
7 gün
Yüzbaşı

Finalin adı belli oldu. Boston saflarında yerimizi aldık Dallas her attığını soktu konferans finallerinde bir yerden sonra tersine dönecek diye umuyorum, böyle bir şut performansı yok.



Y
4 gün
Yarbay
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar, yok mu final tahmini yapacaklar? Sonucu daha sonra kritik ederiz.

Ben konferans finallerinde fena patladım. O yüzden ne desem bilemiyorum.

Gönlüm din kardeşim Kyrie'den yana. 🙏👑🏀



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 gün
Yarbay

Dilerim Dallas kazanır ama totem yapıp Boston kazanacak mı desem acaba?

Kaan Kural'ın takımını Dallas yenip şampiyon olursa 2011 şampiyonluğunun hakim olduğu Nowitzki-Kidd ruhu tekrar edecektir, bu da müthiş olur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yaratıc1KLAVYE
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.