Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 kayıtlı üye, 19 misafir, 6 mobil kullanıcı
50330
Cevap
2841794
Tıklama
54
Öne Çıkarma
Cevap: Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2517. sayfa)
S
16 sa.
Yüzbaşı

Uzun bir aradan sonra aradılar 279 lira teklif verdiler 250 ye kabul ederim dedim en ucuz bu dediler düşüneyim diyip kapattım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İ
15 sa.
Er

Hocam iptal talebi için ne kadar zaman önce ne yapmak gerekiyor acaba iptal etmek istiyorum ama mağduriyet yaşamak da istemiyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @feykbey
O
14 sa.
Yarbay

valla arkadaş bişey dedi venüs içeriğini tam anlatmadığı için anlamadık neye göre bonus veriyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ordinaryus1
U
14 sa.
Yüzbaşı

Ayın 14'ünde taahhütüm bitiyor, E-devletten iptal dilekçesi verdim. Öncesinde MH ile yazıştım Online da. Adam bana 479 TL'ye insanlar üye oluyor, siz 279 TL'ye itiraz ediyorsunuz dedi. Ben de, markete gidiyorsun aynı çikolatayı sana 199 TL'ye arkadaşına 279 TL'ye veriyorlar. Arkadaşın itiraz etmiyorsa ya parasının hesabını bilmiyor ya da öküzdür dedim.
Bu kez, bu yıl enteresanlar. Ben de bu tavırlarını beğenmiyorum ve seve seve iptal edeceğim. Maçlarımı izlerim bi şekilde, ne diyeyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 sa.
Yarbay

aynen benimde yıllık 14ünde biticek bakalım ne olacak ona diğceksin bi markette 10 tl olan şey dğer markette 20 olsa alırmısın



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @umutsen
S
2 sa.
Teğmen

İptal talebine istinaden bugün sabah aradılar 299 tl teklif ettiler kabul etmedim sonrasında kalkınma öncelikli ilde yaşadıgınız için 279 tl ye yenileyebiliriz dediler kabul ettim. 279 x 12 sporun yıldızı yıl sonuna kadarda bütün kanallar hediye..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
1 sa.
Yüzbaşı

249TL ile aldım ama sanırım şu an o fiyat yerine 279 TL teklif ediyorlar. Hayırlı olsun hocam @suskun_451



U
1 sa.
Er

iptal talebim sonrası bugün aradılar ilk 6 ay 309 sonraki 6 ay 619tl ortalama 464tl’ye geliyor. İptal talebimden önce 424tl teklif ediyorlardı iptal talebinden sonra daha da saçma boyuta taşıyıp fiyat yükseltmişler. Sanırım artık uygun fiyat bile verseler yenilemeyeceğim çünkü her sene bunlarla uğraşmak yordu beni.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
1 sa.
Yüzbaşı

SPORUN YILDIZI+35 mbit internet 709 tl teklif geldi. şuan aynı pakede 400tl ödüyorum. taahhütüm bu ay sonu bitiyor. aynı paket digiturkun sitede 719tl gözüküyor. formula 1 sporun yıldızı pakedine dahil mi değil mi onu araştırmam lazım.



F
21 dk.
Er

Sporun yildizi paketim vardı Ağustos da bitiyordu devlet üzerinden iptal talebi oluşturdum dün aradılar taraftar paket 229 TL den devam edin dediler yil sonuna kadar tüm maçlar hediye kabul ettim zaten tek takım izliyordum iyi oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 dk.
Yüzbaşı

Benim 2 temmuzda bitiyor ama henüz oluşturmadım iptal talebi. Sonlara doğru oluşturmak mı iyi olur yoksa şimdiden talep oluşturulmalı mı bilemedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @freeon_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.