Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
81
Cevap
909
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Eurovision 2024 Malmö - Ana Konu | Kazanan: İsviçre (5. sayfa)
O
2 hafta
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi.

Bu tarz tartışmalara girmeyi tercih etmiyorum çünkü hiçbir zaman sonu bir yere varmıyor ama yine de sessiz kalmak istemedim.

Nemo hem vokal yeteneğiyle hem de sahne gösterisiyle çok başarılı bir performans sergiledi. Dönen bir platformda sırt üstü eğilerek sesini hiç titretmeden şarkı söyleyebilmesi, sahnede koşarken nefes nefese kalmaması ve offkey olmadan performansını tamamlaması bir müzikal yetenektir. Bunu profesyonelce hazırlandığı bir sahne şovuyla bütünleştirince çok başarılı bir sonuç ortaya çıkardı. Şarkısı hem pop, hem rap, hem opera elementleri barındıran zengin bir içeriğe sahip. Bu başarısı da jüriler tarafından olması gerektiği gibi ödüllendirildi. Jüri oyunda birinci, halk oyunda ise dördüncü oldu. Yani şu artık tartışmaktan gerçekten inanılmaz derecede yorulduğum woke kültür etek giyen erkeğe oy verdi ve benzeri durumların fütursuzca öne sürülmesi çok rahatsız edici. Halka kalmış olsaydı ilk 3'e bile giremeyecekti. Burada ortaya koyulan bütün yeteneklere rağmen etek giyen erkek olarak yorumladıysanız bakış açınızı değiştirmenizi öneririm.
Bakış açım son derece normal. Bakış açınızı değiştirin mesajları almamak için açık fikirli olduğumu belirttim ama inatla bunu oy deposu olarak kullanmaktan vazgeçmeyen bir kitle mevcut.

Avrupa da bile 4 üncü olan birinin benim bakış açım ile hiçbir ilgisi olmayan haketmediği ödülü alması tamamen bir kesim tarafından ittirilmesi ile alakalı. Jürinin olmadığı bir noktada sabaha kadar tarafsız bir kesimden oy alamayacak bir adam kazandı. Olay bundan ibaret

İnsanların fikirlerine saygı duymayı öğrenmenizi tavsiye ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Mayıs 2024; 19:43:41 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Satoshi.
C
2 hafta
Binbaşı

Daha 2024 Eurovision finali üzerinden saatler geçmesine rağmen şimdiden 7 ülke 2025 Eurovision' a katılımını onayladı bu ülkeler gelecek sene yarışmaya ev sahipliği yapacak olan İsviçre ile birlikte bu senenin ev sahibi İsveç, Belçika, Danimarka, Lüksemburg, Malta ve İspanya hatta bir ülkenin temsilcisini ne zaman seçeceği bile belli Danimarka temsilcisini ve şarkısını 1 Mart 2025 tarihinde DMGP ulusal finali ile belirleyecek hatta söylentilere göre yarışmanın tarihi ise 13 - 15 - 17 Mayıs 2025 olarak belirlenebileceği söyleniyor tabii bu yönde resmi bir açıklama henüz yok Türkiye' nin katılımı tabii normal olarak belli değil ancak 2025 Eurovision' a katılacak ülkelerin en geç Ekim 2024 ortasına kadar EBU' ya bildirmeleri gerekiyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 12 Mayıs 2024; 19:48:49 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 hafta
Çavuş

o windows95i trt yayınlamazdı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.