Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 kayıtlı üye, 16 misafir, 6 mobil kullanıcı
8073
Cevap
592495
Tıklama
72
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 F/P Otel Fırsatları (414. sayfa)
E
2 sa.
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam reklamlar epey garip, tripadvisor yorumlarında da reklamların alakasız olduğu ile ilgili yorumlar görmüştüm. Kostümlü dansçılar var diye ucube reklamlar yapmaları saçma biraz. Art & Joy şeklinde yazıyor her yerde ama otelde sanatsal herhangi bir dokunuş yok, metal bir heykel varmış ersin tekin’in videosunda görmüştüm o da kalkmış. Eğlence sanatı yapıyoruz diyorlarsa da sadece kostümlü dansçılar var, öyle havuz başı köpük partileri ve benzeri şeyler olmuyor.

15:00-19:00 arası sahilde dj performansı ve tematik kostümlü dansçılar, 19:00 dan sonra başka yerde dj performansı, 21:30 itibarı ile canlı müzik. Esas olayı gece Pablo EscoBar. Burası harika bir gece kulübü havasında, ambiyansı çok iyi ve kaliteli içkilerin sunulduğu yer. Yine kostümlü dansçılar oluyor gece 02:00’a kadar ama millet ayakkabısını diğer koltuk minderine dayayıp nargile içerek izliyor. Müşteri profili kötü yani, saygısız ruslar vardı o yüzden biraz rahatsız edici oluyor bu tarz davranışlar.

Sonuç olarak kişisel görüşüm Voyage Torba ve Rixos Bodrum sadece gece eğlencesini ele alırsak biraz daha önde Lujo’dan. Lujo gündüz de farklı konseplerde dans şovları olduğu için genel anlamda öne geçer ama.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 5 Haziran 2024; 17:31:20 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @premiumbeyin
E
2 sa.
Teğmen

Bu sezon Numa Bay exclusive 'de konaklamis forumdasim var mi?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
2 sa.
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Viskiler; Red label, Black label, Jack Daniels, Jack Daniels Honey, Chivas 12 (15, 18 vs daha üst segment yok), Grenmorangie x (kokteyllik üretilmiş) J&B, Ballantines, Jameson, Ardbeg 5, Dubliner.

Biralar; Heineken (şişe), guinness (kutu), bud (şişe), miller (şişe) var, corona yok.

Cinler; Beefeather, Gordons, Gilbeys, Fords.

Votkalar; Absolute, Smirnoff, Gilbeys.

Bira hariç Akra Kemer ile bire bir aynı neredeyse diğerleri. Orda çok beğenmiştim verilen paraya göre çok iyiydi bu konsept, ama burda verilen ücretin çok altında.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 5 Haziran 2024; 17:58:22 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @riquelme76
P
1 sa.
Yarbay

Antalya merkez hissedilen 50.

Istakoz gibi olmayın gelince.


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.