Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
9
Cevap
3136
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fifa 11 oyundan atma sorunu
F
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar fifa 11 i aldım kurdum.oyuna giriyorum kakayla oynanan yeri de oynuyorum.Ama bir maç seçip girdiğimde oyundan atıyor.Fifa 11 bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diyor.sistemim yeterli.Ne yapmalıyım?



H
14 yıl
Yarbay

Oyunu baştan silip kur.
Ekran kartının en güncel driverini kur.
Dx güncelle.
FIFA 11 PC Patch 1.01 kur.
http://www.ea.com/soccer/news/5b7181d5183fb210VgnVCM1000001065140aRCRD

Sonuncusu konunun yeri bura değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sistem yetersizliğinden oyundan atarsa ne hatası verir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yarbay

F
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

1gb 9800 gt ekran kartı
4gb ram
intel core 2 quad 2.5 ghz işlemci


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar neden böyle oluyor kimsenin bilgisi yok mu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yarbay

sistem ile alakası yok.
temiz bir windows kurun bide öyle deenyin yukarıda yazdıklarımı uygula daha sonra.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Teğmen

crack kaynaklıdır. yeni crack dosyası ya da update yap onun crackini bul.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
13 yıl
Çavuş

aynı sorunu orjinalini kullananlar dahi yaşıyor ve maalesef senin gibi bende bu sorunu yaşıyorum ne crack ne de sistemle alakası yok ekran kartı hatasında E0001 diye bir hata veriyo, ben directx 10 kurdum olmadı, windowsu baştan kurdum olmadı, oyunu defalarca kez sildim kurdum bir iki maç yaptım yine olmadı hatta 2 dakika öncesine kadar oynuyodum ama yine maça girerken attı ve çözümü çıkmışmı diye ararken yazını buldum maalesef dostum sorunun tek çözümü ea games yapımcılarında çünkü dediğim gibi orjinal cdlerin bile büyük bir kısmı aynı hatayı veriyomuş beklemekten başka çare yok ayrıca sana 1.01 kur falan derler alakası yok benim gibi bir iki maç yapar yine aynı sorunu yaşarsın crackini değiştir derler alakası yok bekle ne zaman ea games bir yama yapar o zaman çözülür, son bir çözüm önerisi söyleyeyim fifa11i çalışan bir internet cafeye git ya cdsini al yada program files dosyasındakileri ea games dosyalarını kopyala kendi dosyalarındakilerle değiştir başka çaren yok...



D
2 hafta
Teğmen

Bu sorunu dün ben de yaşadım. Manager modunda oynarken maç bitiminde ozellikle ekranları geçerken, simulating yaparken oyundan çıkıyor. Oyundan çıkmadan önce de bı yavaslik hissediliyor oyunda. 2. Ya da 3. Oyunda atıyor. Yabancı forumlara göz gezdirdim, Xp modunda çalıştırın diyen var, auto save modunu devre dışı bırakırsak çözülebilir diyen var, driver güncelle diyen var. Yani sanırım oyunun kendinde böyle bir sıkıntı var gibi ve sonuca ulaşan bir yorum göremedim. Çok güzel oyun fakat bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Yazdıklarımı bir deneyim olursa editlerim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.