Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
84
Tıklama
0
Öne Çıkarma
308 Alt Devirde Gelen Ses
Y
geçen ay
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba. Peugeot 308 t7 1.6 HDi dizel aracımda birkaç gündür tam 1000 devir civarında videoda duyulduğu gibi gurrrrr hurrrr diye ses gelmeye başladı. Devir yükselince veya düşünce ses gidiyor. Videonun 2. Saniyesinde ve 29. Saniyesinde ses net olarak duyuluyor. 1.6 HDi kullananlar bilir bu ses asla motorun standart sesi değil. 1. Ve 2. Vitesteyken tam 1000 devirdeyken bu ses geliyor. Bugun muhafaza demirinden şüphelendim ustayla liftte baktık civatalarin bazıları eksikti onları tamamlayıp sağlamlaştırdık fakat ses devam ediyor. Motor tarafından şüphelenmeye başladım. Sizce ne olabilir bu konudaki tecrübelerinizi almak isterim.
https://www.youtube.com/watch?si=Pnc1EKpNs5JTAgMw&v=hho5VEjqHzc&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcn -- 21 Nisan 2024; 10:25:40 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

W
geçen ay
Binbaşı

Hava hortumlarında kaçak olabilir. Bide manifold ve boğaz kelebeği temizliğini uzun zamandır yaptırmıyorsanız kirlenmiş olabilir.



Y
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

Hava filtre hortumun da ufak bir delik vardı yenisiyle değiştirdim çözülmedi. Motor ve şanzıman takozu degisti çözülmedi. Acaba auto6r şanzıman ile alakalı olabilir mi ? Veya şanzıman yağı azaldığında böyle bir şey yasanabilir mi ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcn -- 11 Mayıs 2024; 19:16:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.