Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
209
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Galaxy S23 Ultra kilit ekranında problem rapor ediliyor
E
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Galaxy S23 Ultra kilit ekranında problem rapor ediliyor
Samsung’un Galaxy S24 serisi ile sunduğu Galaxy AI yapay zekâ paketini diğer modellere de getiren OneUI 6.1 güncellemesi zaman zaman sorunlara neden oluyor. Bu kez Galaxy S23 Ultra ekranında bir problem yaşandı.



Galaxy S23 Ultra ekran sorunu



 



OneUI 6.1 güncellemesini yükleyen bazı kullanıcılar kilit ekranındaki saat ögesinde zaman zaman yer, tarz ve fontların resetlendiğini görmeye başladı. Bazı internet yayınlarının da teyit ettiği sorunun sık sık ortaya çıktığı belirtiliyor.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S21 ve Galaxy Z Fold 3 kullanıcılarına kötü haber



Diğer taraftan saat ikonunun kontrolsüz hareketi nedeniyle gelen bildirimler kilit ekranında genişlemek yerine bildirim panelini açıyor. Şimdilik saat ikonunun yerini değiştirmek sorunu çözüyor. Henüz Samsung’dan sorunlar ile ilgili açıklama gelmedi.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/05/09/galaxy-s23-ultras-lock-screen-clock-widget-facing-problems-after-oneui-6-1-update/

 Haberi Portalda Gör

S
3 hafta
Yarbay

Ekran yanmalarina karsi koruma sanki ama basaramamislar..




D
3 hafta
Yarbay

Samsung s23 ultra kullanıcısıyım ve şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım, tamamen bir sigma telefon ,aşırı hızlı aşırı güçlü pil ömrü ve aşırı güçlü işlemciye sahip




D
3 hafta
Yarbay

S23 ultra kullanıcısı olarak evet sürekli fon ve şekil değişiyor. Bu benim için bir problemmi değil gibi daha değişik olayları da var 6.1 in ekran donması parmak izi okumamasi ve 1 hafta önce Samsung tarafından uzaktan erişim olduğu halde ve bana yazılım güncellemesinde problem olacağını ve sorunu çözmek için sadece yazılım ile uğraşan departmanlarina yonlendirdiler kısa sürede 6.1 i daha da gelistirmeleri dileğiyle..




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.