Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 13 kayıtlı üye, 4 misafir, 6 mobil kullanıcı
10877
Cevap
568760
Tıklama
28
Öne Çıkarma
Cevap: SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (565. sayfa)
U
2 sa.
Yüzbaşı

Doğru hocam elbette. Orda kastetmek istediğim şu an elimdeki telefonla aynı işi yapınca 5 yıllık batarya su gibi gidiyor az foto çekip %20-30larda bırakıyorum nolur nolmaz diye. %90'dan %30'a gelmesi 30-40dk içinde olabiliyor. Belki daha kısa dikkat etmedim. Yoksa kamera kullanımı zaten hızlı şarjın tersi gibi hızlı şarj yemek demek.

Biraz daha konforu arttırmak ve standart kullanımda günü rahat çıkarmasını istediğim için S24'e geçtim. Hem günümüzde ort. bir telefon ömrü 4 5 sene diyebiliriz değiştirmek şarttı. Bence bu telefon kolay kolay kimseyi üzmez özellikler bakımından.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @#Ramazan
R
2 sa.
Yarbay

Video düzenlemeleri için hangi uygulamaları kullanıyorsun abi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW
S
1 sa.
Binbaşı

shop samsung çalışmıyormu arkadaşlar? cepten girilmiyor bilgisayardanda kendi sitesine atıyor sistemi değiştiriyorlar sanırım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
1 sa.
Yarbay

S22 den geçtim bende henüz kutusunu açmadım yedek telefonum ile bekliyorum. s22 'yi 23 bin gibi bir fiyat ile yükseltme şansı sağladığı için geçiş yaptım açıkçası hem belki s25 i beğenirsek geçişte kolay olur diye düşündüm. S22 deki batarya sorununu saymazsam en büyük sorunum aşırı aşırı ısınmaydı. Eğer s24 de de varsa ısınma kapalı kutu satmak daha mantıklı olacak...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruk33 -- 4 Haziran 2024; 9:21:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @3yuq
D
1 sa.
Yarbay

Günaydın kardeşim

You Cut diye bana pratik gelen bir uygulama var. Internetten pro versiyon apk bulup kısıtlamasız kullanıyorum. işim bitince de kaldırıyorum her zaman kullanmadığım için.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @receep 32
#
1 sa.
Yarbay

1 haftalık telefona ısınıyor diyor arkadaş. İlk günlerde güncellemelerden dolayı ısınması gayet normal. Isınma ile ilgili ciddi problem olsaydı sayfalarca konuşulurdu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @uruk33
U
13 dk.
Yarbay

Şubattan beri kullanıyoruz.. kılıfla.. havalar da ısındı.. ama telefon normalden fazla asla ısınmadı...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @#Ramazan
S
11 dk.
Yüzbaşı

Yeni bir sisteme geçmişler eski siparişler veya halen aktif ve kargoda olan siparişler ortada yok.İşin garip tarafı sipariş no ile takip dahi edilemiyor numara geçersiz uyarısı veriyor.

Her şeyi geçtim sipariş kargoda,değişim işlemleri için de sipariş sayfası gerekli.Neye istinaden işlem sağlayacağız belli değil.Sanırım Samsung zorla yol yakınken geri dön diyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @st_emx
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.