Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
176
Cevap
15958
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (10. sayfa)
S
6 sa.
Teğmen

Bende 9 mayısta spariş verdim dün elime ulaştı ürün şuan ilk parti ve ön spariş ürünü olduğu için böyle. Huawei saati direk gümrükten geliş tarihine göre kargoluyor. Başka sitelerden yakın zamanda spariş edenler içinse durum zaten ellerinde ürün olduğu için spariş edebiliyor ve hemen alabiliyorsunuz. Bu sırf huawei'ye özgü bir durum değil her marka ön sparişteki ürününü 2 hafta kadar sonra kargolar. Ön spariş süreci bittiğinde her şey rayına oturacaktır. Zamanında ön sparişten samsung telefon aldığımda da bu durum geçerli idi




Bu mesajda bahsedilenler: @cemark
C
5 sa.
Binbaşı

Bu bence Huawei'nin alakasizligi ile ilgili. Ben sizden bir gun once siparis etmem ragmen adamlar benim siparisi 6 hazirana atiyor siz 22 mayista teslim alabiliyorsunuz. Cevaplari da stok sikintisiymis. Adam olsalar siparisi ilk verene yollarlar. Bu arada yanlis anlamayin, size bir sey demiyorum. Siz olmasi gereken tarihte teslim aldiniz. Huawei'nin Turkiye tarafi boyle belki bilemiyorun. Adi bir firma. Yuzsuz cevap vermeler, musteri umurlarinda degil. Beter olsunlar ne diyim. Prensiplerime biraz bagliyim heralde. Bu tarz tavirlara, haksizliga denk geldimmi direk keserim baglari.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.