Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
926
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: A101 marketlerde Radeon RX 560 ekran kartlı “yok artık” dedirten oyuncu sistemi (2. sayfa)
E
3 hafta
Yüzbaşı

tamam 5 bin tl olurda,a101 bes para etmeyen sistemi 20 bin lira istemesi genelde bilgisayardan anlamayanlari hedefliyorlar..





Bu mesajda bahsedilenler: @Kampec
E
3 hafta
Yüzbaşı

avrupa ülkelerinden alabilirsiniz eger türkiyede pahali ise,avrupa ile gümrük birligi anlasmasinda,türkiye sizden sadece kdv sini alabilir,gümrük vergisi alamaz cünkü karsilikli anlasmada gümrük vergisi 0..





Bu mesajda bahsedilenler: @gcb1903
E
3 hafta
Yüzbaşı

cimere sikayet edemezsin,cimer devletle alakali birsey varsa edersin,hem serbest piyasa istedikleri fiyati vermekte özgürler,eski sisteme okadar fiyat istiyorlarsa ve alan varsa,o alan kisilerin tanidiklari yoksa bilgisayardan anlayan,onlarin sorunu..





Bu mesajda bahsedilenler: @Athel Loren
M
3 hafta
Çavuş

hey gidi rgb led.. eskiden böyle şeylere kızardım artık oh olsun diyorum. ülkemizde bt uzmanları o kadar çok ihtiyaç duyulurken her fırsatta yok sayılıyor ki alınsın böyle ürünler..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 hafta
Yüzbaşı

Okudum ve yok artık demedim..



H
3 hafta
Yüzbaşı

RBG ledli ve RGB fanlı PC kullanan hak ediyor. Ben kendi topladıgım bilgisayarıma kasa alırken aerocool mu ne böyle bir kasa aldım cünkü piyasada RGB fansız modern bir kasa bulunmuyor önde 2 tane rgb fan vardı onları hemen söktüm kasa kendine geldi yahu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Mayıs 2024; 7:40:8 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Genovese
D
3 hafta
Yarbay

Bu fiyat ne çok pahalı




E
3 hafta
Yarbay

Genelde haber hakkında yorum yapmam bu haber başlığı ve konunun devamı bizim bildiğimiz dh ile alakası yok kötü bile değil uzun zaman oldu ne incelemelere nede haberlere bakmıyorum pc donanım hakkında hemen herşeyi öğrendiğim saatlerce okuduğum forumun F"si yok çok üzüldüm.




M
3 hafta
Er

Şaka mı bu????




N
3 hafta
Yüzbaşı

Siz bu milleti hafife aliyorsunuz stoklar çoktan tukenmistir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 hafta
Yüzbaşı

dün iş olsun diye bir a101 şubesine uğradım. bilgisayarı almak istiyorum dedim. satıcının verdiği tepki hiç kalmadı sabahtan bitti oldu. yahu dedim kaçırdık mı yani ? dedi bu fiyata zaten bedavaydı. ben dedim haklısınız. içimden çok şey geçti ama onlarda emir kulu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.