Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 2 misafir
6880
Cevap
339673
Tıklama
25
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (352. sayfa)
U
dün
Yarbay

Tasarım desen tasarım yok.. karakter desen karakter yok.. herkesten biraz çalıp ortaya karışık yapayım demiş... dikdörtgen tabana geçse ekran vs şu anki tasarımda olduğu gibi eyvallah da.. ne o öyle ya.. tüm tuşlara aynı anda basıp bölüm geçmeye çalışmışlar.. yani tasarımdan anlayan bir tane mi adam yokmuş?? :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Marowitski
M
dün
Teğmen

Kesinlikle. Fit 3'teki gibi dikdörtgen veya kare tasarıma geçseler, Apple Watch tarzı bir yol izleseler ne güzel. Ama kasayı kareye döndürüp ekranı ve kadranı daire bırakmak... O köşedeki boşluklar... Dediğiniz gibi, biri de dememiş ki biz ne yapıyoruz... Satışlar çakılınca umarım anlarlar hatalarını.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ugurtunc
S
23 sa.
Yarbay

Merhaba. Saati aktif kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var. Samsung saati alımını 2 yıldır erteliyorum çünkü mutlaka bir şeyler eksik ya da tam çıkmıyor, son modelde pil ömrü, geriye giden tasarım ve ölçümlerin isabetli olmaması vardı. Saat çıktığı ya da aldığınızdan bu yana güncellemelerle ne duruma geldi, iyiye gidişat var mı yorumlarınızı alabilir miyim. Ona göre Watch 7 yi bekleyeceğim ya da Huawei watch fit 3 alıp geçeceğim bu işi artık. Aktif kullanan arkadaşlar yorumunuzu eksik etmezseniz çok memnun olurum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 sa.
Binbaşı

2 Yıl beklemişsin, 1 ay daha bekle Watch 7'yi gör ondan sonra karar verirsin




Bu mesajda bahsedilenler: @strathmorea
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.