Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir
42605
Cevap
2884639
Tıklama
190
Öne Çıkarma
Cevap: Aliexpress Ana Konu • (2131. sayfa)
T
2 gün
Binbaşı

Aliexpress dolandırıcı satıcılarla dolmuş,4-5 yıldır alışveriş yapmıyordum geçenlerde birşeyler aldım,satıcıdan ürünü aldıktan sonra hem ürünlerini silmiş hem hesabını,aliexpress e bildirdim,1 hafta bekleyin takip kodunda hareket olmazsa dispute açarız dediler,bekledik,hareketler oldu dün 17track ve çin ems den baktım bulunduğum yerdeki ptt ye ulaşmış gözüküyor,ürün tr ye girdiğinde ptt takip kodu çıkar normalde son aldığım üründe ptt den mesajda gelmedi,bugün ptt ye gittim bu takip koduyla tr ye gelen bir şey yok dedi :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 17 Mayıs 2024; 9:25:10 >

B
dün
Binbaşı

Bu ay içinde tek tek 5 tane ürün aldık. Hayırlısı bakalım 🖐️



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @djoguzhan55
D
dün
Binbaşı

1 kargom şuan istanbuldan bana doğru geliyor hocam onu görünce dün gece bi sipariş daha geçtim bende 5 parça ürün. hayırlısı hakkımızda


< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @BoDuR
Z
18 sa.
Binbaşı

Önceden yazıldı mı bilmiyorum para birimi olarak doları seçince fiyatı düşüyor, baktığım bir üründe vergili fiyatı 400-500 lira azaldı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 sa.
Binbaşı

senelerdir öyleydi zaten hocam,dolar olarak çektirip bankaya bırakırsanız işlemi daha az komisyon ödüyorsunuz,diğer türlü türkiyeden hangi firmanın posu ile anlaşmalılarsa komisyonu ekleyip TL olarak çektiriyor karttan,aklınızda olsun sadece aliexpresse özel değil amazon.de-amazon.com-amazon.fr vb sitelerdede geçerli bu olay.




Bu mesajda bahsedilenler: @zortak
Z
15 sa.
Binbaşı

Fazla olmasının sebebi onlar değil, TL'nin riskleri yüksek, vergisi artabilir, değer kaybı olur vs. diye ekstra risk payını ekliyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.