Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
68
Tıklama
2
Öne Çıkarma
LOL'deki Pedofili Çağrışımı Yapan Kullanıcı Adları
A
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Selamlar öncelikle.

Neredeyse 4-5 yıldır LOL oynamıyordum. Geçenlerde indirip biraz vakit öldürmeye başladım. Ancak daha önceleri karşılaşmadığım ve rahatsız edici bir durum dikkatimi çekti. "Çocuk" kelimesi kullanılarak çeşitli tamlamalarla pedofili göndermesi yapan kullanıcı adları. İlk başta aldırış etmeyeye çalıştım, yalnızca report edip geçtim. Ancak defalarca bu tarz kullanıcı adları ile karşılaşınca iyice rahatsızlık hissetmeye başladım. Bu adlara sahip kişilere sebebini sorunca da tahmin edebileceğiniz gibi dalga geçen tavırla bunu onaylayan, küfürlü cevaplar aldım. Bazısı yaptığının arkasında duruyor, bazısı troll olduğunu söylüyor, bazıları da "daha neler var, ne olacak sanki" gibi yanıtlar veriyordu. Bu da pedofiliyi normalleştirecek bir davranıştır. Özellikle de çoğunlukla küçük yaşta çocukların daha çok oynadığını düşünürsek genç beyinlerini zehirleyecek, dikkat etmeseler bile bilinç altına kazınacak bir şey bu.

Bir kaç örnek ekliyorum, daha kötüleri de var ancak onların ss ini almamıştım. Bu kadar hassas bir konuda şaka dahi yapılamayacağını hepimiz biliyoruz. Ancak report sisteminin etkin şekilde çalışmadığını da biliyoruz. Bu sebeple bu konuyu elimden geldiğince her platforma taşıyacağım ve Riot Games'in bu konuda aksiyon alması için elimden geleni yapacağım.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attilamarcel -- 5 Mayıs 2024; 15:32:3 >

O
2 hafta
Yüzbaşı

+1.



A
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Güncelleme:

Yukarıda paylaştığım kullanıcı isimleri hakkında Riot Destek Ekibi tarafından oldukça hızlı bir şekilde işlem yapıldı. Umarım tekrar yaşanmaması için şikayete gerek kalmadan bir çözüm bulunur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.