Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
124
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KMH HAKKINDA SORU
N
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

10000 limitli ziraatten 5 düz, 5.3 gecikme faizli 23 nisanda aldığım bir kmh kredim var. Bir şeye lazımdı kullandık ve şuan -8300 lirada hesap. Bir türlü internette cevabını bulamadığım soru ise her gün hesaplanan vergi ve faizlerin fiyatı 8300 liradan mı hesaplanacak yoksa 10000 lira limitten mi? Ben bu borcu ancak 3 ay sonra falan kapayabilir durumdayım ve ödeme tarihi geçse bile ekstra faizli ay ay ödeyebilirsem öyle ödemek istiyorum fakat 10000 liradan sadece 1000 lira ödenecek olduğunda bile 10000 limite göre benden ekstra alıyorsa daha hızlı kapayabilirim. Diyelim bir gün 50000 limitli hesap açıp 2 ay boyunca -100de kaldım, 50000e göre alması çok saçma olurdu gibi geliyor ama hiçbir yerde bunun tam olarak nasıl olduğu belirtilmemiş, şimdiden teşekkürler.



M
2 hafta
Teğmen

Ne kadar kullanırsanız ona göre faiz alır. Bankadan en geç borcu ne zaman ödemeniz gerektiğini öğrenin gecikmeye düşürmesinler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 hafta
Çavuş

10 bin limitli bir KMH'den 5 bin çekerseniz 5 bin'in faizini aylık 5.3 faiz ile ödersiniz. 10 bin limitli KMH'den 10 bin çekerseniz 10 bin üzerinden aylık 5.3 faiz ile ücretlendirilirsiniz. Ancak bu işlemler kredi puanını olumsuz etkiler. Ayrıca her ayın başı minimum faiz oranından dolayı hesaplanan borcu yatırın. Eğer uzun vade çekeceksinizz TAKSİTLİ NAKİT AVANS, öneririm.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Çok teşekkürler, ben 23 nisanda kmh hesabını kurup 9bin eksiye düştüm fakat 1 mayısta hesap geçmişimde borca dair bir şey yoktu, 1 haziranda mı olucak acaba 23 nisan 1 mayıs çok diye bunu da sormak istiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @esesboy
E
2 hafta
Çavuş

Taksitli KMH çektiysen sabit faiz ve sabit ödeme planı ile ödersin. Ama direk nakit gibi çekip herhangi bir işlem yapmadan nakit gibi kullanırsan, günlük faiz işler + kmh sigortan varsa günlük o + kullandığın paranın sigortası işler + onun bsmv falan derken uzar gider. Ayrıca yarın faizler %6 oldu diyelim %6 dan işlem görürsün. Taksitli N.A da sabit faiz işler.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nickku
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.