Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
917
Cevap
55414
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (48. sayfa)
İ
39 dk.
Çavuş

Merhabalar arkadaşlar, bu mesajımda saatimiz için bütün özelliklerin açık olduğu Hong Kong bölgesinden hesap oluşturmayı anlatacağım.

Öncelikle bu işlemde yeni hesap oluşturup uygulamayı yeni oluşturduğumuz hesapla kullanacağımız için şu an kullandığınız hesaptaki verileriniz,ücretli aldığınız kadranlar vs. gitmiş olacak.

Bu tamamen silindiği anlamına gelmiyor. Eski hesabınıza giriş yaparsanız hepsi orada olacak ama tekrar Türkiye bölgesinden bir hesap kullandığınız için Nabız Dalgası Aritmi Analizi gibi Türkiye bölgesinde kullanılmayan özellikler tekrar kaybolacaktır.

Yeni hesapta Saat kadranları dükkanı para birimi Hong Kong Doları (HKD) (yazıyı yazdığım 22 Mayıs 2024 tarihinde 4,13 TL) oluyor. Aynı fiyata geliyor sanırım TL ile ama kredi kartı ile döviz harcama durumundan ekstra ücret vs. olur mu bilmem kadran satın almayı denemedim. Dükkan resmi en aşağıda.

Ben üyelik oluşturma işlemini tamamladıktan sonra uygulama giriş yaparken bağlantı hatası verdi sürekli. Üyelik oluşturma işlemini bitirdiğim için oluşturduğum üyeliğe VPN kapatıp girdim ve bir sorun olmadı. Aynı sorunu yaşarsanız deneyebilrsiniz.

Ben başlamadan saat bağlantısını kesmedim ama siz işleme başlamadan saat bağlantısını keserseniz daha iyi olur bence. Saate tekrar bağlandığınızda Veriler silinecek,yeniden başlatılacak gibi bir uyarı alırsanız evet demeniz gerekiyor.

Başlıyoruz;

1) İlk olarak Huawei Health uygulamasının bütün verilerini temizlemeniz gerekiyor. -Android- Bunun için uygulama simgesine basılı tutup Uygulama Bilgisi-Verileri Temizle diyoruz.

2) Telefonunuza VPN indirip bu VPN üzerinden Hong Kong sunucusuna bağlanmanız gerekiyor. Hong Kong sunucusu paralı-premium üyelik istiyorsa sanal kartınız ile bir haftalık deneme üyeliği başlatabilirsiniz. VPN açtıktan sonra Google'a ''my location'' yazıp aratıp konumuz gerçekten Hong Kong görünüyor mu teyit etmenizde fayda var.

3) Huawei Health uygulamasında ''Ben'' sekmesine girip Huawei Kimliği ile giriş yap kısmına dokunuyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
4) Yeni Kayıt kısmına dokunuyoruz.


< Resime gitmek için tıklayın >

5) EN ÖNEMLİSİ! Ülke/Bölge kısmını Hong Kong(Çin) yapıyoruz ve Kabul ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

6) Doğum Tarihi kısmını doldurun.


7) Bu adımda E-posta adresi kullan seçiyoruz. Bilgilerimizi giriyoruz. E-posta doğrulamasını Kodu Al diyerek yapıyoruz. Telefon numarası kullanmayın çünkü bir kere telefon numaranızla hesap açarsanız bir aksilik olması durumunda tekrar hesap açmak isterseniz telefon numarası ile doğrulama kısmında sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek.

< Resime gitmek için tıklayın >

8) Şifre belirliyoruz.


9) Güvenlik telefon numarası adımında Ülke/Bölge kısmını Türkiye +90 olarak ayarlıyoruz ve telefon numaramızı girip Kodu Al dokunuyoruz. Gelen kodu gerekli kutuya girip devam ediyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >



Üyelik oluşturma işlemi bittikten sonra giriş yapıp Nabız Dalgası Aritmi Analizi özelliğimizi kullanmaya başlayabiliriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Saatimize şöyle ekstra bir uygulama gelecek. Bu uygulamadan manuel olarak ölçüm başlatabiliyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Otomatik ölçümü aktif edebiliyoruz. Uyurken ve hareketsiz (45-55 saniye kadar) olduğumuz zaman otomatik ölçüm yapıyor.



< Resime gitmek için tıklayın >





Saat kadranları menüsü

< Resime gitmek için tıklayın >


Ayrıca ilerde gelebilecek olan yeni özelliklere Ülke/Bölge sorunu olmadan erişebiliriz. Huawei Cüzdan kısmı da aktif hale geliyor ama kullanmamız mümkün değil.

Eksiğim,unuttuğum bir yer, gözden kaçırdığım bir şey var ise lütfen yazın.

Faydalı olur ise ne mutlu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.