Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 kayıtlı üye, 24 misafir, 8 mobil kullanıcı
35621
Cevap
1804045
Tıklama
112
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! (1840. sayfa)
T
5 sa.
Binbaşı

Bunun geçici bir problem olduğunu düşünüyorum. Sistemsel protokol hatası falan oluşmuş olabilir. Sonuçta bu özelliği kullanmak için yurt dışındaki internet üzerinden erişim sağlıyorsunuz.
Tr'de imei kaydı bulunup bulunmamasıyla bir ilgisi yok. Bende kayıtsız cihaz var Turkcell sorunsuz wifi arama çalışıyor şuan.

Edit : Hocam özür diliyorum yanlış bilgi verdiysem. Ben şimdi biraz kurcaladım Vowifi simgesi gitti, bir sürü ayar denedim olmadı.Kartı çıkarıp imei kayıtlı telefonuma taktım Vowifi hemen aktif oldu. Anladığım kadarıyla BTK bunun da önüne geçmiş. Hadi ip numarası TR'e ait Wifi bağlantılarında engellersin anlarım da, yurt dışında yaşayan adamın neyini engelliyorsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 20 Mayıs 2024; 21:35:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @enderson23
E
5 sa.
Er

Teşekkürler bilgi için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @T Square
P
2 sa.
Yarbay

O
1 sa.
Binbaşı

Vardı evde tekrar aldım teşekkürler, aileden birine veririz , lisanslı , markalı bu fiyat çok iyi. Herhalde stok bitriyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @pretty34
İ
1 sa.
Yarbay

Bunu bende kullaniyorum sararma olmuyor ve kenardan tutus hissi cok iyi ama alt sarj kismi yeri acik kaliyor korumasi az ve butun olmamasi parmagimi deldi :) alti sivri kaliyor cikintisi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cem095
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.