Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 9 kayıtlı üye, 36 misafir, 5 mobil kullanıcı
350461
Cevap
21403519
Tıklama
571
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17524. sayfa)
B
15 dk.
Yüzbaşı

Hatırlatma mesajı: Ubisoft'un Efsane indirimleri yarın saat 16.00'da bitecek. Fiyatlar kendi halinde pahalı fakat kuponla güzel fiyatlara geliyor oyunlar, bir göz atmanızı tavsiye ederim. Mesajda birkaç sepet önerisi var, siz de kafanıza göre sepet yapabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

AC fanıyım fakat AC Mirage çok kütük geldi gözüme, animasyonlar ve yapay zeka çok zayıf duruyor. Valhalla çakması olmasına rağmen Valhalla'dan kötü gibi. Ne dersiniz, kuponla beraber hak ediyor mu fiyatını? Kararsız kaldım, size sormak istedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bulduren
F
8 dk.
Yüzbaşı

Hocam, AC Mirage baya oynadım ilerledim de Türkçe yamasıda mevcut aynı zamanda dilerseniz bir şans verin kupon varken sonradan denemek istediğiniz de fiyatlar yükselirse eğer böyle bir fırsatınız bir daha olmayabilir malum o yüzden ben şahsen bir şans verilmesi taraftarıyım ama tabi bi Valhalla,Odyssey ve Origins havası beklemeyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @bulduren
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.