Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9964
Cevap
772497
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (499. sayfa)
V
4 gün
Yüzbaşı

@atakancavdar hocam merhaba bugün ben de ret yedim italya vizesinden daha önce 2022 de vize almıştım üstelik, evraklarım ise kusursuzdu 10. maddeden ret yedim, siz naptınız acaba


@umtzby hocam yeniden başvuru kesin mi ben de ret yedim bugün, daha önce italya vizem var üstelik, evraklarım da kusursuzdu , bi bit yeniği var anlamadım sinir oldum, ben ankara üzerinden başvurmuştum ret dilekçemi ankaranın emailine mi atmam lazım? teşekkürler.

@cleanton hocam başka cevabınızı okudum sizin başınıza geldi mi bu olay daha önce, ben ret dilekçemi ankaranın emailne atsam olmuyor mu kesin idataya mı gitmem lazım ve bunun için tekrar ücret gerekiyor mu? şehrimde idata yok çünkü, baya yol yapmam gerekecek.

EDIT: bugün email geldi idata ankara dan, ret için yardım edemeyeceklerini çünkü 10. maddeden aldığım reddin nihai sonuç olduğunu sadece Lazio idari mahkemesine ret dilekçesi verebileceğimi söylediler.
Göz göre göre daha önce italya vizesi almış, kusursuz belge sunmuş beni elediler, bu harcanan paralar (herkes zengin değil) burunlarından gelsin eğer hak yeniyorsa, hayatımda beddua eden biri değilim ama hak yediklerinden dolayı dayanamıyorum şu an, rezalet





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 16 Mayıs 2024; 16:58:1 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @umtzby , @cleanton , @atakancavdar
Y
4 gün
Teğmen

Arkadaşlar dün idata ya evrakları teslim ettim memur arkadaşlar dikkatli olsunlar kurum yazısında artık alman konsolosluğuna diye belirtilmesi birde pasaport numarası yazması lazımmış kurumdan aldığımız belgede 2 hafta önce değişiklik olmuş ben bi önceki vizede yazdığım yazı formatında yazmıştım maalesef aynı şekilde verdim inşallah sorun olmaz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
4 gün
Binbaşı

Kurum ve özel bilgileri belirtmeden detay verebilir misiniz hocam?

Muhattap olarak Alman Konsolosluğu mu yazmalı yani?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yaço58
Y
4 gün
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Kurum ve özel bilgileri belirtmeden detay verebilir misiniz hocam?

Muhattap olarak Alman Konsolosluğu mu yazmalı yani?
Hocam ilgili makam yerine Almanya konsolosluğuna diye yazacak detaylı sorunuz varsa özelden yardımcı olabilirim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @realistspary
A
3 gün
Teğmen

Merhaba hocam iyi akşamlar benim yapacak bişeyim yok. Konsolosluğu bile aradım sadece dediği Lazio İtalyan Mahkemesi başka çıkar yolu yok dedi. Avukata ver uğraşsın diyor kısaca. Uçak biletimi iptal ettim seneye bir daha randevu kovalayıp bir daha deneyeceğiz yapacak birşey yok. Sakın kendinizi suçlamayın. Suçlaması gereken bu ülkeyi değersizleştiren vize memurlarının gözünde her Türk vatandaşını potansiyel mülteci olarak görmelerini sağlayan sorumluları suçlayın. Herşeyin hayırlısı olsun. Benim çocukluk hayalimdi ama biraz ertelenmek durumunda belkide hiç gerçekleşmeyecek bilemeyiz. Size tavsiyem sizde kafanızı takmayın ilk fırsatta bir daha deneyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @vAsilevsky
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.