Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
40
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ethernetle ilgili soru
S
3 hafta
Er
Konu Sahibi

İnternet hızım 25mbps. Evet biliyorum. Çok düşük. Ancak benim bölgemde mevcut olan tek seçenek bu. Evimin düzeni karmaşık olduğundan, evimdeki her cihaz kablosuz bağlantı kullanıyor. Yakında cihazlarımızı Ethernet'e bağlamayı planlıyoruz. Ancak ethernet kablosuyla bağlıyken bir televizyonun dizi/film yayını yapıp yapmadığını soruyorum. Ve Ethernet kablosuyla bağlı oyun oynayan bir konsol. Bant genişliği, birinin veya diğerinin Wi-Fi'da olmasına göre daha eşit ve sorunsuz bir şekilde dağıtılır mıydı? Yoksa iptal olacak ve temelde hiçbir şey yapmayacak mı? Açıkçası çok kötü bir bant genişliği sorunumuz var çünkü hızımız çok yavaş. Dolayısıyla birisi aynı anda bir şey yayınlarken ve oyun oynarken gecikme genellikle çok çok kötü ve düzensiz oluyor. Peki her iki cihaza da Ethernet kablosunun bağlı olması bu soruna yardımcı olur mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




R
3 hafta
Yüzbaşı

Eğer altyapınızda sorun yoksa mesela bakır kabloda yani adsl ise 24mb/s vdsl ise 100mb/s ortalama hız sınırı vardır eğer 100 hız sınırlı altyapıda 24 mb/s kullanıyorsanız 4 cihazı ethernetle bağlayıp 4ünde de download işlemi yaptığınızda 4 cihazda 24mb/s download yapacaktır ancak 24 lük bir altyapıda 24 lük tarife kullanıp 4 cihazda da download yaparsanız hızınız 4e bölünecektir tabiki tv+ tivibu gibi ip tvler internet tvleri altyapıya çok yüklenmiyor diyebiliriz.Kablosuz bağlantıda ise daha fazla sorun yaşarsınız.Hız istiyorsanız kablo kullanmaktan iyi seçeneğiniz yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.