Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
89
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Carraro Flexi 121 Katlanır Bisiklet İçin Aksesuar Tavsiyesi
T
3 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba arkadaşlar. 1 haftadır Carraro Flexi 121 (Bilmeyenler için link aşağıda) katlanır bisiklet sahibiyim. Bisikletimle uyumlu bazı aksesuarlar almak istiyorum. İnternette araştırdım ama çok verimli sonuçlar alamadım.

Sizlerin tavsiye edeceği özellikle de ışık/aydınlatma, ayna, telefon tutucu, matara yuvası ve kilit gibi aksesuarlar hangileridir? Teşekkürler.


https://carrarobisiklet.com/katlanir-bisiklet/flexi-121-20-21-v-vb/



S
2 hafta
Binbaşı

Merhaba

bisikletten memnunmusunuz? Surusu ve katlanisi hakkinda yorumlarinizi beklerim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 gün
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bisikleti aldım ama öyle doğru dürüst kullanma imkanım olmadı. Turizm sezonu açıldığı çalıştığım kurumda yoğunluk çok fazla olunca yorgunluk üst seviyede. Ben bu bisikleti spor amaçlı akşamları sahil bandındaki bisiklet yolunda kullanmak için almıştım. Sadece aklınızda bulunması açısından şunları söyleyeyim: Katlaması ve açması çok da zor değil ancak biraz ağır. Ben de ilk kez katlanır bisiklet kullanıyorum ama katlamasında falan çok zorlanmadım. Bu arada katlayınca Renault Clio IV HB'in bagajına sığıyor, tabi selesini çıkarmak kaydıyla :)




Bu mesajda bahsedilenler: @serta2
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.