Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 kayıtlı üye, 11 misafir, 1 mobil kullanıcı
15828
Cevap
687086
Tıklama
67
Öne Çıkarma
Cevap: Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon (814. sayfa)
C
11 sa.
Yarbay

Kardo 100 level olmak oyundaki her şeyi keseceksin anlamına gelmiyor ki. Bunun yetenek düzenlemesi var, iyi özellikli eşya bulması var, mükemmeliyet ağacını düzgün dağıtması var. 200 level düşmanı solo kesemedim diye oyundan soğumak da bi garip olmuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Geppettous
B
1 sa.
Yüzbaşı

Hocam blizzard genel oyuncu kitlesine hitap eden oyun yapmayı tercih etti, bu gibi durumlar çok normal. Kimisi d4 de hikaye oynayıp bırakıyor. Kimisi herkes oynuyor diye bakıyor geçiyor. Kimisi bu oyun çok zor diyip bırakıyor. Kimisi 1 karakterin 1 buildini deneyip sıkılıp bırakıyor. Kimisi max lvl e gelmeden bırakıyor. Kimisi max lvl e gelip bırakıyor. Kimisi zorlamıyor. Kimisi zorluyor ama milletin build lerini kopyaladığı için ne yaptığını bilmiyor...

Sonuçta diablo bu. Gene alıntı yaptığımız arkadaş oyuncuların %80 in den daha iyi. Direk fark etmiş materyallerin pit de kaç seviyeden çıktığını.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @C-TRanger
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.