Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
2485
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Yatirimcinin Takip etmesi gereken Youtube Kanallari (2. sayfa)
Z
geçen hafta
Yarbay

Ben Tuncay Turşucu, Mehmet Aşçıoğlu ve Yusuf Kaderli'yi öneririm. Yalnız Yusuf Kaderli'nin teknik analizlerini pek önemsememek lazım. Şirketlerin temel bilgileri, sektörel bilgilerine daha fazla önem verin çünkü Yusuf Kaderli'nin teknik analiz üzerinden yaptığı tüm yorumlar pek isabetli olmuyor. Gerçi teknik analiz kullanıp papatya falı bakmaya çalışan kimseyi dinlemeyin.

Dinlemenizi önermediğim kişiler: Tunç Şatıroğlu ve Emre Şirin.

Bu ikisi piyasayı sürekli negatif yönlü okuyor, sürekli korku salıyorlar. Biraz siyasi / ideolojik yönleri baskın olduğundan bu durumun piyasa görüşlerini çok etkilediğini düşünüyorum. Halbuki siyaset ve ekonomi yönetimi kötü olsa da bu 10 seneden fazladır böyle lakin iyi şirketlerimiz mevcut. Korkarak yatırım yapılmaz.

Uzun vadeli yatırım için motivasyon babında dinlenecek kişi ise Karavanda Borsa isimli kanalı öneririm. Size geçmiş tecrübeler ve uzun vadeli yatırım konusunda motive edici tecrübelerini anlatacaktır.

Bunun yanında hiçbir teknik analizciyi izlemenizi önermem. Hiçbir işe yaramaz. Kafanızı bulandırır. Teknik analizin amacı sizi sürekli işlem yapmaya zorlamaktır, şurda stop şurdan al şurdan ver, yok piyasa iki yönlü, şuradan açığa satış, buradan long derken size yüzlerce işlem yaptırır. Üstüne açığa satış işlemleri ile kredili işlem yapmaya zorlar. Bunlar tamamen piyasada hacim artsın, gerek borsa işletmecileri, gerek aracı kurumların para kazanması için insanları sık işleme yönelten bir sistemdir. Bu sisteme kendinizi kaptırmayın.

Daha çok uzun vadeli yatırım ve birikim için teşvik edici kişileri izlemenizi size şahsi olarak öneririm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Mayıs 2024; 13:34:3 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 gün
Binbaşı

Biraz daha uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Tuncay'ı arada takip ediyorum. Onun dışında devamlı izlemeye takip etmeye gerek yok, bir çok insan anca ayda bir pozisyon alabiliyor ama her gün takip ediyorlar.

Tunç'un beğenmediğim yanı ise 20 dakikalık videoda 5 dakika piyasalardan bahsediyor. 15 dakika yok şöyle dediniz böyle dediniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zaris
Z
2 gün
Yarbay

Tunç bey muhalifliğini görüşlerinde baskın şekilde yer veriyor. Ben de muhalifim ama bu kadar kötümserlikle yatırım yapılmaz yani. Hükümeti beğenmezsin ama bu atıyorum koç holdinge para yatırmana engel değil.

Tunç bey'i dinleyen insan sürekli korkarak mal satar böyle yatırımcılık olmaz. Sizin yaptığınız bence en doğrusu. Normalde böyle düşünüp yatırım yapıp çok dinlememek lazım ama zaman bolluğundan veya bir kaç fazla şey öğrenirim diye oturup dinliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Mayıs 2024; 12:38:19 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Broon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.