Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
1200
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: İstanbul'da elektrikli metrobüs için test sürüşleri başladı (3. sayfa)
R
2 hafta
Yarbay

Tutamaç'lar çok geniş alana yayılmış, oturanların ağzına kadar dayarlar artık.



B
2 hafta
Yarbay

şimdi herkes bişey söylemiş; orda yokuş yok çünkü diyen bile var. sanırım hepinizin yaşı genç biraz, istanbul'da eskiden vardı treleybüs idi adı da. sonradan kaldırdılar. sebebi de istanbul gibi yoğun trafik keşmekeşi olan bir yerde aynı hizada gitmek biraz zor. sık sık hattan çıkıp kalıyordu treleybüsler. kablo kirliliği de üstteki örnek gibi değildi, aksaray meydanı tam bir kablo yumağı gibiydi. ben çok severdim, zira otobüslerin mazot kokusu ve titremesi beni mahfederdi, otobüs tutardı beni. treleybüste hem titreme hem de koku yoktu. kalkmasına üzüldüm.




Bu mesajda bahsedilenler: @Darklord Sauron
E
2 hafta
Yüzbaşı

Yeni alınan Otokar ve Akia model araçları da kullandım. Otokar da Akia da şuan çalışan Mercedes araçlardan aşağı kalır yanı yok. Motor güçleri ve klima performansları oldukça iyi ,özellikle 25 metrelik Akia metrobüs çift mafsallı, yüksek tavanlı ve çift yönlü kapı dizilimi ile metrobüs hattında kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Bu araçlarda Mercedes motoru kullanılmıştır ve araç Bursa da üretilmektedir. Otokar araçlarda yerli üretimdir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @beyinsis
F
2 hafta
Yüzbaşı

Binek araclarda kullanilabilecek bir pil değil, güç yoğunluğu çok düşük olduğu için çok büyük yer kaplıyor, sadece otobüs gibi araclarda kullanılması mümkün.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gun
B
2 hafta
Yarbay

hah işte ismi akia. rezalet bir araç. şoför için iyidir onu bilemem ama yolcu için rezalet kötü bir araç.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eyönetmen
E
2 hafta
Yüzbaşı

Kullandım derken bindim manasında. Bende yolcuyum.




Bu mesajda bahsedilenler: @beyinsis
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.