Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
414
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Asus ROG Ally performansını katlıyor
E
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Asus ROG Ally performansını katlıyor
Taşınabilir el konsolları pazarında yonga tarafının en büyük hakimi haline gelen AMD, farklı dokunuşlarla yongalarının çok daha iyi performans vermesine çalışıyor. Firmanın çiçeği burnunda Ryzen Z1 yongası önemli bir güncelleme alıyor.



 Ally performansını katlayacak



 



Taşınabilir el konsolları her ne kadar benzer yongalar kullansa da AMD ve Nivida’nın masa üstü sistemlerde kullandığı yerleşik sürücülere sahip değil. Bu bakımdan bazı özelliklerin gelmesi gecikebiliyor.



Ayrıca Bkz.AMD Strix Point APU'lar netleşti: Zen 5, RDNA 3+ ve dahası



Asus ve AMD tarafından yapılan çalışmalar ile Fluid Motion Frames (AFMF) akıcı hareket kareleri teknolojisinin Asus ROG Ally konsoluna geldiği duyuruldu. Yeni bir sürücü güncellemesi ile sunulan AFMF teknolojisi, DX11 ve DX12 tabanlı pek çok oyunda hatırı sayılır performans artışı sağlayacak.



AMD Ryzen Z1 yongası elbette sadece Asus ROG Ally konsolunda kullanılmıyor ancak şimdilik AFMF özelliği bu konsola özel kalacak. Diğer markaların konsollarına bu özellik ne zaman sunulacak bilinmiyor.




Kaynak:https://wccftech.com/asus-rog-ally-amd-fluid-motion-frames-technology-faster-handheld-gaming-fps/

 Haberi Portalda Gör

G
3 hafta
Yarbay

Adamdın ROG Ally.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
3 hafta
Yüzbaşı

Ben çok ben memnunum başarılı bir cihaz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
2 hafta
Yarbay

Beklenen bir sürücüydü ama "performansı katlıyor" çok iddialı bir başlık olmuş. AFMF'yi sağlıklı kullanabilmek için ham performansta 60 fps'yi yakalamak gerekiyor zaten. Aksi halde input lag sorun olacaktır.

Uzun lafın kısası 60 fps aldığınız oyunlarda 120Hz panelden yararlanmak için iyi olabilir, yoksa çok da bir esprisi yok.




A
4 gün
Yüzbaşı

input lag yapıyor ve arkadaşın dediği gibi 60fps altında bayağı akıcılığı bozuyor çok ta gerekli değil



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
4 gün
Yarbay

Afmf kare oluşturma teknolojisi olduğu için native olarak düşük fps veriyorsa hali hazırda gecikme olduğu doğrudur. Yine de iyi bir gelişme. Asıl birkaç nesil sonra chipler iyice gelişirse yani o zaman çok güzel olabilir bu el konsolları. Ben de bekliyorum bunların gelişmesini. Şu anda performans ve pil ömrü ilgimi çekecek kadar iyi değil.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.