Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
909
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung'dan Galaxy Watch Ultra geliyor (2. sayfa)
D
3 hafta
Yarbay

Ben 3 aydır w6 astro edition kullanıyorum. Herşeyiyle iyi fakat şarj 2 gün gidiyor. Apple de aynı. Uzun şarjlı bişeyler olması lazım. Band lar bile 20 gün gidiyor




A
3 hafta
Çavuş

huawei watch 3 pro kullanıyorum. kolumda seramik tabanlı, titanyum gövdeli ve saphire crystal camlı bir saat taşıyorum. e-sim den tut da nfc ye vucut sıcaklığı ölçme falan her şey var. mesajlara klavyeden yazarak cevap verme emojiler ekleme marketinden uygulama indirme aklıma gelmeyen birçok özelliği var. pili 2 şekilde kullanıyor ekonomik modda bazı özellikleri kısarak 10 gün gidiyor.ha her şey aktif olsun hızı menü geçişleri uçak gibi olsun dersen de 5 gün gidiyor.bu saatin teknolojisi 2 yıllık. samsung s23 ultrayla birlikte kullanıyorum. samsung eko sistemine geçeyim dedim saatine baktım forumlarda herkes sensörlerinden menü geçişlerinden pilinden şikayetçi. iyi ki de geçmemişim huawei nin watch serisinin pro modellerini herkese tavsiye ediyorum. ama adında GT olmayacak sadece watch pro olacak. gt modelleri sadece watch yazanların alt seridir. özellikleri kısıtlıdır ve ucuzdur. yıllarca değiştirme ihtiyacı olmadan kullanabilirseniz.




D
3 hafta
Binbaşı

Aksesuar konusunda Huawei derim zira Huawei watch 2 6 yıldır bileğimde diğer Samsung Apple saat kullananlar rafa kaldırdı kullanmıyor. O nedenle Huawei tekdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 hafta
Yarbay

Neden apple huawei samsung saatlerde hafiza ram islemci yukseltilmiyo ?




G
3 hafta
Binbaşı

samsung kullanmayan yazmasın kardeşim .yorumlar huawai aksesuar taşıyıp akıllı saat kulandığını zannedenlerle dolmuş.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.