Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
7992
Cevap
418300
Tıklama
23
Öne Çıkarma
Cevap: TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (427. sayfa)
T
dün
Yarbay

PRIME DIJITAL yazınca
24 ay muud premium
24 ay wifi 20gb
24 ay Tivibu go superpaket hediye ediyor . Muud u aldım diğerleri hakkında ne diyorsunuz hediye paket bitince süresi dolunca faturaya otomatik eklermi dersiniz uzatma onayı almadan wifi noktaları nerede vardır bilmiyorum ise yararmi tivibu go süper nasil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
17 sa.
Yarbay

faturasiz yada hat iptal kısmından blöf & rica gelmezse malesef daha uygun bir teklif gelmeyebilir ...

bana 15 icin sadece size özel über süper fiyat 265 +15 tl diye sundular ..

25 gb icin 300 makul geldi bir an gözüme ..




Bu mesajda bahsedilenler: @black_ps
B
9 sa.
Er

Bu taktiği deneyeyim, umarım işe yarar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jaiecris
R
4 sa.
Yüzbaşı

bu taktik artık bir işe yaramıyor malesef, isterseniz ümit beyin mail adresine dönüş yapın, özel müşteri hizmetleri 30 dakika içinde dönüş yapıp, size en uygun bu tarife bu diyip, isterseniz geçişinizi sağlayabilirim diyip, topu size bırakıyorlar. twitter üzerinden ttdestek/şikayet var.com üzerinden şikayet, en son 30 gb tarife için 360 tl sundukları anda, hattımı netgsm taşımak için işlemleri başlattım, 13 yıllık Türktelekom müşterisiyim, ilk defa bu kadar para göz politikaya sahip olduklarını gördüm, eskiden de paragöz bir şirketti ama bu kadar kullanıcının elini,kemiğini sömürüp öldürmüyordu...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jaiecris
J
4 sa.
Binbaşı

Bu kişiden kişiye değişir.umit bey vs kısma yaptığınız şikayetin altını doldurmak önemli ben herzaman ümit bey ulaştığımda da detaylı belgeler sunarak yol izledim.Bide bu şans işi forumda bizlere destek olanlara fikirler verenleri bizlerde bu şekilde başkalarına destek oluyoruz.Bana kalsa bundan sonra kimseye yardımcı olmam.Bizlerede yardımcı olanlar oldu.Sonucu olmadı teşekkür ettik.Birazda işi bitirmek kişinin kendisine katılıyor iş bitiriciligin yoksa sonuç alamazsın.
Geçen yıl 8gb+1000 dk+1000 sms 30 tl ödüyordum.
Bu yıl 8gb+3000 dakika her yöne +sebeke içi sinirsiz +sinirsiz sms ve engelli indirimle 110 tl.
Hat benim üzerime ama anne kullanıyor.sadece dakika yıllık 100 gb tarifesi vardı.normal şartlarda çok iyiydi.asiri zamla anlamı kalmadı.sebeke içi sinirsiz+whatsapp bip yay 8.5 gb her yöne her yöne sms çok fazla idi geçen yıl bunu söyledim.aylik 30 tl ödediğim tarifeyi kullandım.Bu yıl fazla uğraşmadım.ustune düşsem daha uyguna da alırdım.bizler bize yol gosterenlerin öğrettiğini bizde başkalarina paylaşmaya çalışıyoruz.Gecen digitürk ilgili sorunum vardı.eski digiturk personeli sözü geçen biri rica ettim.araci olmasına rağmen adamlar yardımcı olmadı.Ne yapsaydım yardimci olana ümit bey ise yaramıyor şikayet vs yaptığı iyi niyetine kulpmu bulsaydım.Rica ettim kendisi herzaman sorunun olursa ulaş dedi.suan farklı sağlam köklü firmada çalışıyor.Bana derdi artık digiturk çalışmıyorum işin içinden çıkardı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 14 Mayıs 2024; 21:51:9 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ruaF1912
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.