Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 35 kayıtlı üye, 79 misafir, 27 mobil kullanıcı
313418
Cevap
73323208
Tıklama
1595
Öne Çıkarma
Cevap: Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (16694. sayfa)
A
3 sa.
Teğmen

Tavsiye üzerine bende aldım 2 adet teşekkürler



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @medxr13
T
1 sa.
Yüzbaşı

NIVEA El ve Vücut Bakım Kremi Pürüzsüzleştirici 400ml, 48 Saat Nemlendirici Serum, Shea Yağı, Kuru Ciltler

120 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B00JAXR35I



K
1 sa.
Yüzbaşı

Bizim Valide önce ablasında görmüş herhalde kardeşleri hep Kumtel almış kullanıyormuş memnunmuş. Gitmiş Bim’den Kumtel almışlar. Ben dandik marka almayın dedim. Eve gelince de kutuyu açtıklarında nitekim sepetin kolu kırık çıkmış. Gitmiş iade etmişler. Sonra tanıdık diye 5 bin küsürlük Beko almış kullanıyorlar.Şimdi ben bunda alt ısıtmada varmış çevirmeye sallamaya gerek yokmuş Türkiyede tekmiş falan dediğim için buna çok tutuldu. Onlar çöp illa bunu alalım diyor ucuz mal alacak kadar zengin değiliz diyor. İkna edemedim valideyi. Evde de çok kullanılmamış. 7 8 senelik Arçelik fanlı bir mini fırınımız var. Anneler günü indirimleri bitmeden bugün alacağız gibi.

Bu arada Cosorinin Dual Blaze modelinin dışında yeni Turbo Blaze modeli de çıkmış onun altında rezistans yok ama motoru fanı turbo daha sessiz ve hızlı pişiriyormuş.Daha Türkiye’ye gelmemiş.Ben ileri de daha da geliştirilecek modeller çıkacağını düşündüğüm için de biraz en pahalıyı hemen almak istemedim ama valide çok inat etti.

Axesste 1500₺+ 3 işlem 500₺ chip para veriyor. O yüzden 2 adette 1.500₺’ilk hediye çeki alacağız.Fakat 6.599₺’ iken 6 taksit oluyordu.Şimdi 5.799₺’a düşünce en fazla 3 taksit gösteriyor.Mecbur kalan 2.799₺’’lık kısmı 3 taksit ödeyeceğiz.Şartlarda da Amazon’da 4 bin üzeri 6 taksit gösteriyor ama yapacak bir şey yok.

@celebic @pharm4vita @deedrah @ralthin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @celebic , @pharm4vita , @deedrah , @ralthin , @takirti
T
1 sa.
Yüzbaşı

Geroni Bisiklet Booster Dağ Bisikleti

27,5 inch 4.850 TL


26 inch 4.499 TL

https://www.amazon.com.tr/Bisiklet-Booster-Bisikleti-Al%c3%bcminyum-K%c4%b1rm%c4%b1z%c4%b1/dp/B0C7CW19NX



T
1 sa.
Yüzbaşı

Kütahya Porselen Silvia Kahve Fincan Takımı, 6 Kişilik 12 Parça, 100 ml

293 TL

https://www.amazon.com.tr/K%c3%bctahya-Porselen-Silvia-Fincan-Ki%c5%9filik/dp/B06WVVSJ71



T
1 sa.
Yüzbaşı

K
1 sa.
Yüzbaşı

Ben o kadar çok kullanmayız çift rezistans’lıya gerek yok diyorum. Valide tam tersi çok kullanırsın senin için kolay olur çift rezistanslıyı alacaksın diyor nerden söyledim.
@spintirea



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @spintirea , @istanbuli
T
1 sa.
Yüzbaşı

garragebulls Araba Plastik Yenileyici & Hidrofobik Detay Seramik Kaplama Kiti Otomobil Aksesuarları Uzun Süre Dayanan Kaplama, 120 ml, 3'lü Paket

296 TL

https://www.amazon.com.tr/garragebulls-Yenileyici-Hidrofobik-Otomobil-Aksesuarlar%c4%b1/dp/B0CR1VNSND


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
49 dk.
Yüzbaşı

Hocam Salı günü yeğenler vardı görmemişim bunu Trendyolda 999₺ çok iyi fiyatmış.Şimdi 1.900₺ olmuş.Bana kalsa bunu tekrar belki iner diye bir kaç hafta takip ederim Ama bunu alsakta valideyle papaz olabilirdik.Anneler günü indirimlerinin de bugün son günü zaten. Geçen sene Kumtele razı kadın şimdi çift rezistans aşağısını kabul etmiyor. illa Dual blaze olacakmış.En son da formaliteden sen daha iyi bilirsin diyor..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @celebic
T
47 dk.
Yüzbaşı

JACK & JONES Herren Jeans

358,90 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6BVY5PN



K
27 dk.
Yüzbaşı

Hocam tek olumlu yorum yapıp alınması yönünde tasviye gösteren sizsiniz sanırım. Birebir makineyi kullanan birisi olarak da sizin yorumunuz çok önemli. Siz makineyi alalı ne kadar oldu? Valide alttan ısıtma olayına çok takıldı.Gerçekten Dual Blaze parasının hakkını veriyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yedikeresekiz
Y
7 dk.
Yarbay

eylül 2023 de almışım. valla makinayi alıp da olumsuz yorum yapan yoktur diye düşünüyorum. genelde diğerlerini alanlar bunu gereksiz görüyor olabilir. benim için artılar büyük oluşu. malzeme kalitesi. alttan ısıtma çok önemeli değil benim için ama dediğim gibi hazır patatesleri ne sallıyorum ne çevriyorum heryeri kızarıyor. hem zeminde hem ızgarada yyemekler yapma imkanı da var o da benim için iyi. yağınnı akmasını istediklerim ızgarada. bonfile tarzı şeyler direk zeminde. temziliği kolay. o kadar para eder mi etmez mi onu bilemem. ama ben çok memnunum.




Bu mesajda bahsedilenler: @karizmaaa1907
R
22 sn.
Onbaşı

Kullanan var mı ? Bilgilendirirse sevinirim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Sawly33



Bu mesajda bahsedilenler: @takirti
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.