Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
454
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Alevilerle bu insanların halen dertleri bitmedi.. (2. sayfa)
A
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Anladım yorumunuz için teşekkür ederim. Var olun.. hepimiz kardeşiz aramıza giren bu provokatör eylemlere izin vermeyelim . Allah'a emanet olun



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dekareme
Y
2 hafta
Çavuş

Daha karapeçe derken zihniyetini belli ediyorsun hocam aksine birçok alevi arkadaşım var ve hiçbir zaman alevilere kötü davranıldığını dışlandığını görmedim şu zamana kadar, hatta birisi en yakın arkadaşım bile diyebilirim. Hee siz böyle inançlara kara peçe bağnaz vari yaklaşırsanız tabi ki o zaman o gözle bakılır, burda esas sizin içinizde kalmış bir öfke görüyorum. Herkesin inancı kendine ancak ne aleviye kafir ne de çarşaf giyen kadına kara peçeli denilmemesi gerekiyor. Bir insan karapeçe taktı diye cahil olmuyor bugün en iyi ünilerin en iyi bölümlerinde çarşaflı kardeşlerimizde okuyor alevi kardeşlerimizde okuyor eminim bu forumun iq ortalamasından çok üstte zekaya sahipler. Elin ecnebisi savaşmak için geldiğinde bu alevi bu sünni demeyecek bu müslüman diyip katledecek tarihte olduğu gibi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @arda4552_
Y
2 hafta
Çavuş

Algı yapmayınız hocam insanların durumunun bu olduğu felan yok



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ponçiklovecraft
B
2 hafta
Binbaşı

Alevilik mezhep mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @polinomfonksiyonogullari
H
2 hafta
Binbaşı

Alevilik alevilik değil çünkü. Türkiyede 2 tip alevilik var, biri normal olan alevilik ki bunlar normal müslümandır, bir de Şia ile karışmış alevilik var. Türkiyede şia ile karışık olan çok yaygın ve bunlar müslüman sayılmıyor çünkü dine uygun olmayan inanışları var (asıl peygamber ali'ydi ama bilmem ne nedenden hz muhammed'e geldi gibi).



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.