Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
16606
Cevap
1254644
Tıklama
24
Öne Çıkarma
Cevap: [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) (831. sayfa)
S
geçen hafta
Binbaşı

Ryzen 3000 ve sonrası işlemcileri gibi hocam işte biraz, sıcak çalışıyor ama normal zaten throttle yaptığı da yok, sorun olsa yapardı. Havalar ısınınca fark aynı kalır ama ikisi de biraz yükselebilir 74/85 gibi. Undervolt yapmak farkı bayağı azaltıyor ya da stock olsa bile FPS limiti koymak, 1-2 dereceye düştüğü bile oluyor




Bu mesajda bahsedilenler: @torkema61
J
geçen hafta
Yarbay

yok yav ikimizden yamuk olmaz sen oda soğutucusu almışsın ben bir ton değişiklik yaptım düzgün takmak altındaki cüzdanı çekmek ve psu da değiştirdim o da farketti. öğlen daha sıcakken pandora'ya girdim 68 derece diyor zero fan da çalışıyordu onu kapatıp fan ayarı bile yapsam öyle yanacak kadar olmaz ama sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olacağız ama çok da pimpiriklenmemek lazım 80 oldu 90 oldu öldük bittik diye. 95 100'ü görüyorsa Mevlana gibi gel kim olursan gel yapacağız çünkü neden kafamıza takılsın? belki gelen arkadaşlara takılmayın normali böyle deriz. bende 24gb ram var bunların ısısı bile alev yapar ama ben voltajı 1125mv yaptım ve power limit -2 yaptım. bu da gpu iyi çıkarsa oluyor demişti bir arkadaş ama -1 bile olsa 1125mv'den biraz yukarı bile olsa faydası olur. power limiti +15 yapıp 3.2 ghz vuruyorsun ama bende gerek yok belki 7900 serisi alıp da bunu bilmeyen denemeyen vardır? maksat muhabbet ve paylaşım.




Bu mesajda bahsedilenler: @torkema61
S
geçen hafta
Er

Dostlar RX 7700XT aldım. işlemcim 13700K, ram Gskill 6000mhz CL36. BIOS'tan DOCP aktif durumda. Bu şekilde kalmalı mı yoksa ram değerlerini manuelmi girmeliyim?

Eski serilerde olan wattman hatası için soruyorum bunu. Yani muhtemel çıkabilecek hataları en aza indirgemek için.

Bir de en stabil sürücü hangisidir? Uzun bir süredir AMD ekran kartı kullanmadım, bu yüzden soruyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
geçen hafta
Yüzbaşı

Hocam ben bir senedir RX6700 kullanıyorum. İlk aldığımda bir kere wattman hatası aldım. Sonrasında hiç yaşanmadı. Kartı aldığımda bana driver kurarken minimal install seçeneğiyle kurmanın bu hatayı alma olasılığını azalttığı söylenmişti. Yeni kartlarda da genel olarak sorun yaşayan duymadım son zamanlarda.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Stellaronis
J
geçen hafta
Yarbay

öncelikle hayırlı olsun kombin güzel. psuyu yazmamışsın ama wattman hatası almanı beklemem çünkü oc yok docp diyorsun zaten sorun çıkarmayacak sistem nvidia olsun amd olsun. son nisan sürücüsünü kur geç ben denedim bir sorununu göremedim. sorun alırsan psuya hemen gözlerini dik.

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-7000-series/amd-radeon-rx-7700-xt.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Stellaronis
S
7 gün
Er

Pardon üstadım eksik bilgi olmuş. Güç kaynağı MSI MAG 750GL 80+ Gold.

Cevaplar için teşekkür ederim.

@Uncharitable Size de teşekkür ederim cevap için. Sağolunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stellaronis -- 3 Mayıs 2024; 15:59:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jake Lockley
J
7 gün
Yarbay

psu'da da sorun yok yani bu durumda yazılımsal hatalara bakabilirsin windows kaynaklı çünkü sürücüden olsa günde 10 kişi yazardı konuya ama tabi ki kullancıların oynadığı oyunlar farklı. sorun olursa yaz sorun olmazsa bir iki oyun gösterebilirsin 7700xt hakkında fikir edinmiş oluruz yoksa ben kötü bir sonuç beklemiyorum işlemci güzel gerisi de güzel. 7000 serisine özel antilag+ gelirse zaten konuda bir canlılık bekliyorum multi oyun oynayan üyelerden. aaa oyuncularını gerecek bir şey zaten yok. sürücü içinden AFMF dene mesela biraz lag ekler ama aaa oyunlarda önemli değildir bu lag ya da gecikme diyelim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Stellaronis
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.