Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
17002
Cevap
957151
Tıklama
28
Öne Çıkarma
Cevap: Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (851. sayfa)
A
3 gün
Binbaşı

Araçlarımı da şeffaf kaplama filan yaptırmıyorum, kaldı ki milyonluk araçlarla üç kuruşluk kulaklıklar pek iyi bir karşılaştırma olmamış bence, neyse uzatmayalım, sen de haklısın deyip konuyu kapatalım, iyi günler..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FrankGallagherx
M
3 gün
Yüzbaşı

Gençler kusura bakmayın r konuda kafam karıştı. Kulaklık ayarlarından sağ ve sol için modlar arası geçiş için yapılan ayarlar sanki eskiden farklıydı. Şimdi sağ veya sol kulaklıktan herhangi birinde mod geçişlerini ayarladığımda diğeri içinde aynı ayarı kaydediyor. Sanki eskiden sağ ve sol için ayrı ayrı ayarlanıyordu.

Örneğin sağ için gürültü engelleme işe şeffaf mod arası geçiş ayarlıyordum. Sol için uyarlanabilir ve gürültü engelleme yapıyordum. Şimdiyse ayarlarda her kulaklık için ayrı ayrı ayar olsada birinde ne ayarlıyorsam diğerinde de öyle oluyor.

Madem ki tek ayarla her iki kulaklığı ayarlayabiliyorsak ne diye menüde gereksiz yere her kulaklık için ayrı ayar sayfası yapmışlar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 gün
Yüzbaşı

Biri Siri diğeri ses modları olabiliyor. İkisi de ses modu seçilirse aynı ayarlar geçerli. Saçma ama öyle maalesef.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MKA64
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.