Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 10 misafir, 1 mobil kullanıcı
56203
Cevap
2242894
Tıklama
218
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2811. sayfa)
E
4 sa.
Yüzbaşı

Hepsirobot nickli Ali Hocam size yardımcı olur.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot , @webmaster6181
B
3 sa.
Er

Merhaba, ev geniş annemin de dizleri rahatsız olunca robot süpürge arayışına girdim. Uzunca bir süredir burayı da takip ediyorum. Çekim gücü baya artıyor ve almışken iyisi olsun diye s8 maxv ultranın Türkiye’ye gelmesini bekledim. 2 gün önce roborock Türkiye satıcısından Trendyol üzerinden ürünü satın aldım. Henüz elimize ulaşmadı. Evimizde yerler dümdüz değil, odalar ile kolidor arasında kot farkı bulunuyor. Eşik rampası gibi bişeye ihtiyacım olacak, benim durumumda olup çözüm bulan oldu mu? Trendyolda bir satıcı bunu farkedip rampa satışına başlamış ama yurtdışında uygun fiyatlı olan ürün Trendyol satıcısında 4-5 katına satılıyor. Bir de ürünün 2 yıl garantisi var. Trendyol ek ücretle garanti süresini uzatabiliyor, sizce uzatmalı mıyım? Şimdiden teşekkür ederim :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 sa.
Yarbay

Selamlar arkadaşlar yurt dışında bir forumda gördüm. Toz haznesi içindi söyle bir kutu yapmışlar var ve içinde koku yayan küçük toplardan koyuyorlar ve robot süpürürken içeriye güzel koku yayıyor. Sorun şu ki bunu yapan kişi nasıl yaptığını anlatmamış.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Sizin buna benzer bir çözümünü var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
2 sa.
Yarbay

@Hepsirobot Merhaba hocam.
Teyzeme robot süpürge alacağım da fikrinizi almak istedim.
Amacımız kaliteli, uzun yıllar bizi üzmeden ve özellikle uygulamasının kolay kullanılabilmesi. Mob olmasa da olur. Biz bile kullanmıyoruz mobu ki teyzem kullansın :)
Ecovacsları uygulamadan dolayı eledik maalesef :(

Genel olarak Roborock s8 ve q8 max arasında kaldık. Yukarıdaki özelliklere göre siz hangisini önerirsiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.