Çamaşır makinesinin motorunun kömürlerini değiştirdim. Çalışmasında hiçbir sorun yok yalnız sıkmaya geçerken en yüksek devre gelmeden gücü kesip duruyor sonra tekrar sıkmaya çalışıyor yine en yüksek devirde tam ulaşacağı zaman tekrar duruyor. Rotorunu ve aralarını temizledim ince zımpara yardımıylada temizleyip tekrar denedim. Biraz daha yüksek devire çıktı ama yine tam yüksek devire ulaştığında birden durup tekrar baştan sıkmaya çalışıyor. Sorun ne olabilir acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
https://www.youtube.com/watch?si=GsKmE1qrLmG6zSZQ&v=jxD4AMpuxFg&feature=youtu.be Başka bir sorun var muhtemelen ancak alıştırma taşı kullanmayı unutmayın diye bu videoyu koyuyorum. Sargılar ısınıyor olabilir. İçerisinde ptc elemanı var. Devreyi keser. 600 ömrü oluyor. Tabii bu görmeden bir tahmin. Motorda sorun varsa bulmak lazım. Ptc bu kadar sık devreye girmemeli. (bazılarında ptc olmayabilir).
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >