Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 13 kayıtlı üye, 18 misafir, 10 mobil kullanıcı
25700
Cevap
1813214
Tıklama
74
Öne Çıkarma
Cevap: TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1328. sayfa)
R
1 sa.
Binbaşı

Ankara - Niğde otobanı felaket hele ki Nevşehir'e 100km kala zaten doğru düzgün benzin istasyonu bile yokken.

Geçen hafta o yolu kullanıp Nevşehir'e gittim benzinli aracım ile de sıkıntı çekebilirdim öncelikle biran önce tesislerin aktif olması lazım geçen hafta bir kaç tesisin yapımı devam ediyordu.

Diğer uygulamlardan baktığımda Ankara - Nevşehir arası için konuşuyorum bir kaç 160kw istasyon olduğunu gördüm aktif ama sanırım otobandan çıkmak gerekiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @redbee
B
1 sa.
Binbaşı

Kutu güzel ancak Tesla’nın alete, takıma vs ihtiyacı yok



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lenduhacafer
L
1 sa.
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >

Kutuda bölme yok, şarj cihazı vs dilediğinizi koyabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bkerem
A
45 dk.
Yüzbaşı

Bu sayfayı manipüle eden 2-3 tane şahsa verdiğim cevaplar admin tarafından “aşağılayıcı sözler” olarak nitelendirdiği için ceza yedim. Bugün aranıza döndüm.

“TESLA MODEL Y KULLANANLAR” sayfasında 20 yaşında mazotlu jetta güzellemesi yapana, aylarca burda code.. bilmem ne adıyla manipülasyon yapıp sonra tepkiler artınca giden ve yan hesabıyla sayfaya müdahil olan meşhur “ingiltere başbakanı” ve diğer trollere selam olsun :))

Ha bu arada ingiltere başbakanı code hesabının adını değişip Airboss yapmış arkadaşlar. Yakında bu nick’le buralarda yazıp çizmeye başlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugbank -- 3 Mayıs 2024; 12:49:52 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
44 dk.
Yarbay

Çok iyiydi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Bimarhane
M
39 dk.
Yarbay

Pişman olmayacaksınız. Keyifle alın sağlıkla kullanın. Aracın sadece sessiz titreşimsiz yol alması, genişliği ve ferahlığı bile bambaşka bir deneyim. Bahsi geçen ₺1.8k para bu devirde vergileri nedeniyle neredeyse donanımlı Clio / Polo parası.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ESER14
M
36 dk.
Yarbay

Hoş geldiniz hocam. İsmail Kartal'dan ötürü ceza yemeyi tavsiye ediyorum. İnsan rahatlıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @altugbank
A
31 dk.
Yüzbaşı

Hacı ismail’den hiç bahsetmeyelim hocam



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @M.L.Crassus
K
17 dk.
Binbaşı

Tesla az satılsın diyorsunuz da, sonra supercharger ekibi işten çıkıyor, altyapı büyümüyor. cidden az bizim şarj istasyonları. Ve mevcut şarj altyapısı (ZES te yeni 400 luk ler teslim ediliyor artık) genelde LR ve P ye uymayan(LR ye daha uygun) 180 lik.

Yerleşik servis istasyonu yerine gezici servisle iş görülüyor. (Kuzenim midnight cherry sol 2 kapıyı sürttü, aracı İzmir' den İstanbul' a göndermek zorunda kaldı, kapılar değişti.)

Ben tam tersi %10 da hep araç olsun ki satışlar hep artsın, Tesla gözünde ülkemizin de bir değeri olsun istiyorum. Araç ne kadar çok satılırsa yedek parça, servis, kasko ücreti gibi konularda daha sorunsuz daha uygun olur.

Bu aracı herkes satın alabilir. Dünyada en çok satan modeli herkes almasın demek pek gerçekçi değil. Başka fikirleri benimsemek zorunda değiliz, ama herkese saygı duymak lazım. İnsanları maddi durumu ile ya da daha kötüsü düşünceleri yüzünden otekilestirmek, kast sistemi de hiç hoş değil.

Mevcut bazı araç sahipleri, RWD çıkınca daha doğrusu uçurum fiyat farkı ile gelince rahatsız oldu. LR ve P kesinlikle daha iyi araçlar bunu kimse inkar edemez. Ama mevcut MTV, kasko( kasko değeri yüksek olduğu için prim de yüksek çıkacaktır) ve ilk alım maliyetine bakınca RWD çok daha ekonomik. Ülke olarak fakiriz, yüzde 10 luk dilime giren adam da kusura bakmayın foruma giremeyecek kadar vakti değerli zaten.

Bu araçlar ucuza satılmasın diyenler, 3 milyon üstü para verip aldılar ise bir şey diyemem. Ama diğerleri de premium araclardan çok daha az ödeyip sahip oldular bu araçlara.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
58 sn.
Yüzbaşı

Teşekkürler



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lenduhacafer
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.