Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
23
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cephe Paneli Modelleri ve Fiyatları
Z
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Sandviç panel, iki dış yüzey arasında yalıtım malzemesi bulunan, hafif ve dayanıklı yapı elemanlarıdır. Bu paneller, genellikle metal yüzeylerle kaplı olup, içerisinde poliüretan, polistiren veya mineral yün gibi yalıtım malzemeleri bulunmaktadır. Yüksek ısı yalıtımı sağlayan sandviç paneller, enerji tasarrufu ve konforlu iç mekân koşulları için idealdir. Çatı paneli, binaların çatı sistemlerinde kullanılan sandviç panellerdir. Hafif yapısıyla kolay montaj imkânı sağlar ve yüksek yalıtım performansıyla enerji verimliliğini artırır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir çatı çözümüdür. Marmara Panel tüm bu ürünleri sizlere en uygun fiyat seçenekleri ile sunmaktadır.

Cephe paneli, binaların dış cephelerinde estetik ve fonksiyonel bir çözüm olarak kullanılır. Geniş renk ve doku seçenekleriyle modern ve şık bir görünüm sağlar. Aynı zamanda, yüksek yalıtım özellikleriyle binanın enerji verimliliğini artırır ve iç mekân konforunu sağlar. Sandviç panel fiyatları, kullanılan malzemenin kalitesine, boyutlarına ve uygulama alanına göre değişkenlik göstermektedir. Genel olarak, yüksek kaliteli ve özel özelliklere sahip sandviç paneller daha yüksek fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Fiyatlar, metrekare başına veya panel başına olacak şekilde belirlenebilir. Daha fazla bilgi için hemen marmarapanel.com adresine tıklayabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.