Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
23
Cevap
1168
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Galaxy Tab A9+ Dokunmatik sorunu (2. sayfa)
G
2 hafta
Yarbay

Selam bende bugün tam bu tableti alacakken bu sorunu görünce duraksadim.
Acaba brawl stars falan oynarken sorun yaşayan var mı?

Ayarlardan mı bu sorun ?
Yoksa kesin donanımsal mı???



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
`
2 hafta
Yarbay

Muhtemelen donanımsal. Ben de 4 gündür sırf bu sorun yüzünden almıyordum, bugün amazondan aldım. Sorun varsa iade etcem.




Bu mesajda bahsedilenler: @ghostiki
S
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

4 64 te sorun olmuyor genelde ama 8 128 te kasasında arkadaşların dediği gibi bir sorun var. Diğer arkadaşlara da söyleyim almayın aldırtmayın



1
2 hafta
Onbaşı

Bu cihaz ve honor pad x9 arasında kaldım. İşlemci ve ram olarak samsung daha önde ve bilindik bir marka. Ancak böyle bir sorun olması beni cihazdan soğuttu. Samsungun düşük model tabletlerinde bu sorun genelde oluyor. Çocuk için seneler önce aldığım tab A6 cihazda da dokunmatik bazen algılamıyordu, bazen de çok iyi çalışıyordu. Uygun fiyatlı ürettiği A serileri sıkıntılı galiba. Kablolu kulaklık veya şarj kablosu takıldığında sorun düzeliyormuş. Büyük ihtimal cihazda elektrik kaçağı var ve kulaklık veya şarj kablosu üzerinden topraklama yaparak sorun düzeliyor. Samsung yetkili servisleri de tabletlerde sorun olmadığını söyleyerek geri gönderiyormuş. Elinde olanlar kulaklık veya şarj kablosu taksın (şarja takmasına gerek yok). Yeni alacak olanlarda farklı modellere yönelsin yada sorun çözülene kadar beklesin. Ben şarjı uzun gittiğinden dolayı honor pad x9 almayı düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @bozok6666
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.