Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 kayıtlı üye, 9 misafir, 3 mobil kullanıcı
20576
Cevap
1657848
Tıklama
44
Öne Çıkarma
Cevap: BMW 3 serisi (G20) (1069. sayfa)
L
dün
Binbaşı

O büyüklükteki SUV için evet normal değer. Bende de Tiguan vardı. Şehiriçi ve kısa mesafe kullanımında 9 yakıyordu. Uzun yolda işler değişiyor tabii. 7 lt ye düşüyordu.
Hibrit olmalı bu araçlar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @keus35
K
dün
Yüzbaşı

evet Hibrit iyi olurdu. Yeni kasası hibrit seçeneği ile gelecek. Tabi fiyat nerelere uçar bilemiyorum. Fazla km yapmıyorum. Günlük kullandığım dizel bir aracım var zaten. O yüzden çok da önemsemedim tüketimi. X1 alacaktım ama aralarındaki fiyat farkı az olunca bir segment üst olsun diyerek X3 tercih ettim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ladinkayin
M
dün
Çavuş

Kart alternatif, konfor erişim de geliyor araçlarda, tercihinize kalmış



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @JN008
K
21 sa.
Binbaşı

Bugün alfa romeo giulia’yı inceleme fırsatım oldu tarz bir araç, en dolu modeli olan competizione için 3700 tl fiyat aldım
Artıları sürekli dört çeker, 2.0 ve 280 beygir 0-100 5,2 sn güvenlik donanımlarının tamamına sahip, iç malzeme kalitesi üst düzey, içine binince kendinizi super spor bir aracın içinde gibi hissediyorsunuz.

Eksileri arka taraf oldukça dar, baktığım araç içi siyah deri idi oldukça karanlıktı . Sanırım en fazla bir çocuklu aileler idare eder ve ikinci elde değer kaybı


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 sa.
Yüzbaşı

Maddi kaygılar olmasa benim de düşündüğüm bir araçtı. Olay sadece maddi kaygı da değil aslında, Satmak tam bir karın ağrısı. Bmwyi alalı 3 ay oluyor, 3 ay önce baktığım giulialar hala ilanda. Benzer güç ve dört çeker olarak A4 45 TFSI veya aynı segment olmasa da Golf 8R tercihim olurdu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kursunsuz
Ç
16 sa.
Er

Cok teşekkür ederm verdiginiz bilgiler icin. En kisa zamanda değiştirecegim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @siteamsorunsali
K
15 sa.
Binbaşı

Tamamen haklısınız bugün biraz ikinci el ilanlara baktım sıfırı ile ciddi fark olmasına rağmen satılmıyor. Böyle bir aracın ikinci elinin zayıf olması üzdü beni. Evin diğer aracı Audi olduğu için biraz farklı bir araç olsun istiyoruz. C200 ve bmw 3 arasında bir seçim yapacağız anlaşılan. Makyajlı 3 gelsin bir de onu görelim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @siteamsorunsali
V
11 sa.
Çavuş

Arkadaşlar bugün servise gittim.+3 yıllık garanti icin 944 eu teklif ettiler,sizce nasıl fiyat?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 sa.
Yarbay

Selamlar,
Mantikli gibi. Ben de X1’i uzattim. Asagi yukari ayni.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @volkan.kanat
S
7 dk.
Teğmen

Herkese selamlar,

Forumda ben de dahil olmak üzere araç içi kamera taktıran oldu mu diye soranlar olmuştu. Soranlara faydası olması açısından ben biraz araştırdıktan sonra Viofo A139 Pro taktırdım.
Kamerayla birlikte micro sd kart ve park modu kullanacaksanız onun bağlantı kablosu gelmiyor, ayrıca almanız gerekiyor. Yine park modu kablosunu sigortaya bağlayabilmeniz için sigorta kutusu bağlantı aparatı satılıyor onu da almalısınız. Ben park modu olacak şekilde bağlantı yaptırdım, gayet sorunsuz çalışıyor, ön yolcu tarafındaki sigorta kutusundan bağlantı sağlandı. Nereye nasıl takılır bilmediğim için kendim uğraşmadım çok cüzi bir paraya taktırdım ama eli biraz yatkın olan çok rahatlıkla takar, hangi kablonun hangi sigortaya bağlanacağını da isteyen olursa paylaşabilirim.

Şimdilik sorunsuz çalışıyor, bu marka olur veya olmaz ama herkese araç içi kamera kullanmasını tavsiye ediyorum. Avukat olarak trafik kazalarından kaynaklı tazminat dosyalarında çıkan rakamları görseniz 1dk. beklemez taktırırsınız emin olun. Yine ceza dosyalarında da hakimlerimiz elinizde görüntü yoksa saçma sapan bilirkişi raporlarıyla hiç düşünmeden hemen ceza veriyor. Allah kullanmak zorunda bırakmasın ama ihtiyaç olduğunda elinizde kayıt olması sizi kurtaracaktır.

Son olarak bu konudan bağımsız yakın zamanda ilk bakım yaptıran oldu mu? Bakım paketi almak istedim ama onu da sadece 0 araç satılırken yapıyorlarmış, sonradan yapılamıyormuş. Sanırım ilk bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değişiyor, bunun için borusan 12.000TL. istedi, prime üyelik olursa %10 civarı indirim olacakmış. Yapılan iş bakımından rakam yüksek ama diğer yetkili servisler de rakamlar aynı mı biliyor musunuz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.