Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
360
Cevap
14503
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Forza Motorsport | Xbox Ana Konu | 10 Ekim 2023 (19. sayfa)
S
2 hafta
Yüzbaşı

Aman öyle deme hocam, sonra kızıyorlar. Forza 7 den hatta, gran turismo 4 ten bile daha kötü demen lazım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Caped 117 Crusader
C
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

R
2 hafta
Yüzbaşı

Süper değişim :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Caped 117 Crusader
S
2 hafta
Yarbay

Forumdakiler değişim yok diyorsa yoktur




Bu mesajda bahsedilenler: @Caped 117 Crusader
M
3 gün
Yarbay

Bizim grup üyeleriyle paylaştım. Biz yaklaşık 8-9 sezon yapmıştık 2018 den bu yana tüm taslaklar puan excel listeleri vs. Gerekirse onları sizinle de paylaşırım hayırlı olsun. Ben Forza Motorsport ile iyi bir bağ kuramadım ayrıca kişisel nedenlerden dolayı yeni nesilde lig düzenleyemeyeceğim. Bizim gruptan katılmak isteyenler için paylaştım. Yolunuz açık olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @natirous
M
3 gün
Yarbay

Şimdi bu videonun güncelleme öncesi oldugunu söyleyen arkadaşlar ne haklı ne haksız diyorum ama Digital Foundry burda ne yapsın? Bir ürün piyasaya çıktığı andaki haliyle değerlendirilir. Sonra eğer talep varsa 6 ay ya da 1 yıllık periyodlarda tekrar test edilebilir. Cyberpunk gibi düşünün sonuçta ürün piyasaya kötü çıktı ve değerlendirme de buna göre yapıldı. Bunun zamanla iyleşmesi Digital foundry i bağlamaz. Herkes ürürnü piyasaya sunarken tamamlanmış olarak varsayar eğer erken erişim değilse. Ücretlendirme de ona göre olur. O yüzden sonradan update geldi şu an iyi bile olsa bu konuda doğru iş yapması gereken Turn10 du. (Ben de de her ikisi var. FM7 de herşeye rağmen 9 Online sezon yaptık gruptaki arkadaşlarla ama malesef Yenisinde benim elim gitmedi. )




Bu mesajda bahsedilenler: @trident02
M
3 gün
Yarbay

Malesef haklısın. 3 jenerasyondur direksiyon setiyle oynarım yarış oyunlarını. Aayar tutturmaktan göbeğim çatlıyor Forza larda kaldı ki bu konuda çok da tecrübeli sayarım kendimi. Bir Assetto corsa competizione ya da GT7 deki gibi tatlı ayarı kısa zamanda yakalamayı boşverin yakaladığınız b,r update sonrasında ortdan kalkıyor. Yıldım bıraktım artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mahs3R
M
3 gün
Yarbay

Bundan önce Alan Hartman T10'un başkanıydı ve Alan artık Xbox Game Studios'un Başkanı artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @Spartan 117
M
3 gün
Yarbay

Yol tutuş ve lastik fizikleri söylenen devrimi yapmadı. Ehliyet sistemi hak getire. Oyun resmen beni direksiyon ile oynamayın sizi haketmiyorum diyor. Ne yazayım daha ben utanıyorum yazmaya.




Bu mesajda bahsedilenler: @SW4RTHY
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.