Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
41
Cevap
765
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 Yılında 2001-2003 E39 BMW 5.30i alınır mı? (3. sayfa)
Z
2 hafta
Binbaşı

1.5 sene e36 kullanmıştım. Gerçekten güzel arabalar ama derdinden tasasından bıktırıyorlar. Sanayide bmw ustası bile bakmak istemiyor. Mahallede e46 sahibi komşu var. Adam haftada 2 3 kere biniyor, yine de derdi bitmiyor. Mahallenin park yerleri hep motor yağı onun araba yüzünden.

Bi ustayla tanışmıştım. Adam komple şaseye kadar soyup, e36 330 toplamıştı. Sonraki gidişimde motoru kırmış, sinirlenip sattım dedi. Kendi ustasını bile bezdiren bi araba

50-100 bin harcamayı göze almışsın ama sorun tek sefer 100k harcayıp kurtulayım olmuyor. Çünkü atıyorum devamlı 5-10k masraf açıp 100k harcatıyor. Bi bakıyorsun 20 kere sanayiye gitmişsin senede. Bu durum sinirini bozuyor aslında.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
geçen hafta
Yarbay

tabii ki belli bir yaştan sonra öyle bir döngü başlıyor ki sırayla bütün parçalar bozuluyor, tek tek tamir ettiriyorsun döngü yeniden başlıyor. sıfırdan aldığım stilo'da bunu 8 yaşından sonra yaşamaya başladım malesef. biraz erken ama işte italyan kalitesi ancak bu kadar. bir alman arabasında daha geç başlardı bencde.




Bu mesajda bahsedilenler: @TLPA
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.