Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
95
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sabahları Kaslarım Küçük Görünüyor
K
4 hafta
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba abilerim..
Başlıkta da belirttiğim gibi sabahları Kaslarım olduğundan daha küçük gözüküyor ve bir büyüyüp bir küçülüyor yani bir hafta kaslarım belirgin bir şekilde geziyorum diğer hafta sanki hiç spor yapmamış gibi duruyorum sebebi nedir kalori alımına dikkat ediyorum makarna pilavı da eksik etmem
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 hafta
Teğmen

Kanka onu şöyle açıklayabilirim. Aslında küçük değil sadece kalktığında glikoza (ya da her neyse linçlemeyin) ihtiyacın olduğu için damarların ve kasların nispeten boş olur. Bu yüzden çok çok çok az küçülmüştür ama bu gözle görülebilecek kadar değil. Küçüldüğünü düşünmene sebep olan asıl şey henüz yemek yemediğin için damarlarından besin geçmemesi ve pumpsız olmuş oluyorsun.

Evet yemek yediğinde pump olursun yağ oranın düşükse eğer yemek yediğinde bir süre sonra damarlarının daha belirgin hale geldiğini fark edebilirsin. Ayrıca kaslarının dolduğunu hissedebilirsin.



V
2 hafta
Yüzbaşı

Bende tam tersi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.